بیشترین خانه های خالی در تهران كجاست؟

بیشترین خانه های خالی در تهران كجاست؟

به گزارش ارتباط با مشتری بیشتر از ۹۰ درصد فایل های عرضه آپارتمان در تهران مربوط به شمال غرب و شمال است اما حدود ۶۰ درصد فروش قطعی در مناطق جنوب و شرق انجام می گردد.


به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، خانه های واقع در محله های قیطریه، فرمانیه، زعفرانیه، میرداماد، دروس، قلهك، الهیه، پونك، آریاشهر و جنت آباد بیشتر از ۹۰ درصد فایل های پیشنهادی فروش را در دفاتر املاك و سایت های مجازی فروش ملك به خود اختصاص می دهند؛ با این وجود فروش قطعی در این مناطق نسبت به حجم عرضه بسیار پایین تر است.
از جانب دیگر بالاترین تعداد معاملات در محله های پونك، جنت آباد، آریاشهر، آهنگ، ابوذر، تهرانپارس، مجیدیه، منیریه، بریانك، استاد معین، باغ آذری، كارون، مختاری و آبشار دمار انجام می گردد. این مساله به راحتی نشان داده است بیشترین تراكم خانه های خالی در پایتخت مربوط به شمال و شمال غرب است.
آبان ماه امسال مناطق ۵، ۲، ۴، ۱۰، ۱۴، ۷ و ۱۵ به ترتیب بیشترین تعداد معاملات مسكن شهر تهران را به خود اختصاص دادند. اما نكته اصلی به سهم فایل های عرضه شده در بازار مسكن تهران مربوط می گردد كه اغلب آنها در مناطق شمال و شمال غرب قرار دارد.
واسطه های ملكی می گویند به علت قیمت پایین تر خانه در جنوب شهر نسبت به شمال، طول مدت زمان ارائه تا فروش واحدهای مسكونی در مناطق جنوبی پایتخت به مراتب كوتاه تر از مناطق شمالی است. طبق سرشماری نفوس و مسكن در سال ۱۳۹۵ بالغ بر ۴۹۰ هزار واحد مسكونی خالی در استان تهران وجود دارد كه عمده آنها در مناطق شمال شهر است.
جهش قیمت در مناطق شمال و شمال غرب پایتخت، بازار فروش در این محدوده را حدودا گرفتار ركود كرده است. نبود تقاضای موثر در بالای شهر سبب شده تا سرعت افزایش قیمت هم در این محله ها كاهش پیدا كند و رشد قیمت ها به مناطق جنوبی سرایت كند. در آبان ماه ۱۳۹۷ منطقه ۹ با ۱۱۱ درصد رشد قیمت بالاترین نرخ افزایش سالیانه تهران را به ثبت رساند؛ در حالیكه افزایش متوسط شهر تهران ۹۱ درصد بوده و منطقه ۵ بعنوان پیشتاز رشد طی ماه های اخیر، جایگاه خویش را در آبان ماه از دست داد.
در مناطق ۱۰، ۱۳ و ۱۴ هم قیمت ها به ترتیب ۹۵، ۱۰۲ و ۸۷ درصد افزایش نشان می دهند. الان قیمت هر متر مربع مسكن در مناطق ۱۰، ۱۳ و ۱۴ به ترتیب ۶.۱، ۸.۷ و ۶.۹ میلیون تومان است. میانگین افزایش قیمت در منطقه ۵ هم در آبان ماه ۱۳۹۷ نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۰۴ درصد بود كه با عنایت به رشد ماه های پیش از سرعت آن كاسته شده است.
مهدی روانشادنیا، كارشناس اقتصاد مسكن می گوید ۲۳ درصد مردم تهران در خانه های بالای ۱۰۰ متر مربع و ۷۷ متر در خانه های كوچكتر زندگی می كنند. اما همچنان میانگین متراژ واحدها در پروانه های صادره، بالای ۱۰۰ متر مربع است.
به قول وی، تقاضا برای واحدهای كوچك و عرضه واحدهای بزرگ، منجر به گرانی شدید و كمبود واحدهای كوچك از یك طرف و و حدود ۵۰۰ هزار واحد خالی در استان تهران شده است.
وانشادنیا اعتقاد دارد كه یكی از راهكارها تغییر الگوی ساخت متناسب با تقاضای مصرف كننده واقعی است. همینطور بانك ها، شهرداری ها، وزارت راه و شهرسازی، سازمان نظام مهندسی ساختمان و انجمن ها و تشكل های حرفه ای، شرایط ساخت واحدهای كوچك متراژ را تسهیل كنند.



1397/09/28
19:59:23
5.0 / 5
4885
تگهای خبر: اقتصاد , بانك , فروش , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری