سازمان راهداری به ارتباط با مشتری خبر داد

تاسیس كریدور كابل-تهران-استانبول در آینده نزدیك

تاسیس كریدور كابل-تهران-استانبول در آینده نزدیك

به گزارش ارتباط با مشتری مدیركل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از تاسیس كریدور سه جانبه كابل-تهران-استانبول در آینده نزدیك آگاهی داد و اظهار داشت: در هفتمین اجلاس كمیته مشترك همكاریهای حمل و نقل بین المللی جاده ای ایران و افغانستان مسائل مختلفی همچون مشكلات و نگرانی های كامیون داران و تسهیل حمل و نقل جاده ای مورد بررسی قرار گرفت كه بزودی آثار آن قابل مشاهده خواهد بود.


به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، اوخر هفته گذشته هفتمین اجلاس كمیته مشترك همكاریهای حمل و نقل بین المللی جاده ای ایران و افغانستان در كابل برگزار شده و صورتجلسه همكاریهای حمل و نقل جاده ای به امضای رؤسای دو هیأت رسید.
منوچهر سلمان زاده - مدیر كل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای – در این زمینه به ایسنا اظهار داشت: در این اجلاس ضمن بحث و بررسی درباره توسعه و فعالسازی كریدور كتای، بازدیدهای دوره ای طرفین از مرزهای دو كشور جهت حل مشكلات در مرز، برگزاری جلسات مشترك مرزی و... مسئله تاسیس راه گذار یا كریدور سه جانبه كابل- تهران – استانبول مورد تاكید طرفین قرار گرفت كه البته با عنایت به اینكه راه اندازی این كریدور به عملیات اجرایی نیاز ندارد و تنها با مذاكرات كشورهای طرف این موافقت نامه قابلیت اجرایی پیدا می كند، بزودی این اتفاق خواهد افتاد.
وی با اشاره به اینكه یكی از مهمترین درخواست های طرف افغانستانی در این اجلاس حمایت ایران برای عضویت این كشور در كریدور تراسیكا بعنوان یكی از كریدورهای مهم بین المللی بود، اظهار نمود: تاكید روی محور چابهار و اصرار افغانستانی ها جهت استفاده بیشتر از این محور در امتداد تفاهم نامه سه جانبه ایران-افغانستان-هندوستان همچون درخواست های مهم طرف مقابل بود. مشكلات رانندگان، شركت های حمل و نقل طرفین و كامیون داران هر دو كشور مورد بررسی قرار گرفت و بعنوان مثال برخی ادارات این كشور همسایه در روزهای تعطیل حضور نداشتند كه كاركرد مرزها را پایین می آورد و اینكه اگر كامیونی از ایران در مرز افغانستان به مشكل برخورد می كند، این كشور همسایه در امتداد حل هر چه سریعتر آن قدم بردارد.
مذاكره برای حل مشكلات كامیون داران ایرانی در مرز افغانستان
سلمان زاده اظهار داشت: یكی دیگر از تفاهم هایی كه با افغانستانی ها صورت گرفت این بود كه كامیون دارانی كه در مرز این كشور با مشكلاتی همچون اسناد و مدارك لازم مواجه می شوند تا حداكثر یك هفته تعیین تكلیف شده و مشكل شان حل شود. در حالت كلی می توان گفت مذاكرات و گفت وگوهای سازنده، مناسب و مفصل در این زمینه بین دو طرف انجام شد.
مدیر كل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اظهار نمود: با عنایت به اینكه مرزهای ایران و افغانستان به سبب حجم مبادلات بسیار بالای تجاری شلوغ هستند در امتداد ساماندهی مرزها و حل مشكلات مرزی طرفین دو پیشنهاد دادیم كه مورد تایید و موافقت طرفین قرار گرفت. اول اینكه جلسه ای طی یك ماه آینده در مرز اجرا شود كه ساعات كاری را در مرز افزایش دهیم و از آنجائیكه این اجلاس به صورت سالانه برگزار می شود، مقرر شد تا هر سه ماه یكبار در یكی از مرز های مشترك نشستی ترتیب دهیم تا مشكلات احتمالی را بررسی نماییم.
وی اظهار داشت: مشكلات رانندگان در حوزه حمل و نقل بین دو كشور به صورت كامل بررسی و پیشنهادات و تفاهم نامه های مناسبی مورد تایید ایران و افغانستان قرار گرفت. اگر مشكلات وموانعی در حوزه تجاری، بین الملل و... وجود داشته باشد باید دستگاه های متولی دیگری درباره آن پاسخ بدهند اما در حوزه حمل و نقل كالا و مسافر همه مسائل ارزیابی شده كه می توان به راه اندازی كریدور سه جانبه بین كشورهای افغانستان، ایران و تركیه اشاره نمود كه با توجه توافق و تایید ضمنی طرفین، مقرر شده اولین اجلاس سه جانبه در این زمینه در تهران اجرا شود.




منبع:

1398/06/17
17:13:32
5.0 / 5
4106
تگهای خبر: شركت , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری