مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید اعلام كرد

زنان سرپرست خانوار در اولویت حمایت صندوق

زنان سرپرست خانوار در اولویت حمایت صندوق

ارتباط با مشتری: مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید اجرای طرح ˮهر روستا یك محصولˮ را سبب سوق دادن روستاها به سمت اشتغالزایی دانست و پشتیبانی از زنان سرپرست خانوار را از اولویتهای صندوق برشمرد.



اصغر نوراله زاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به طرح های اجرا شده صندوق در بحث اشتغالزایی روستایی، اظهار داشت: یكی از راههای پشتیبانی از توسعه اقتصادی روستاها، پشتیبانی از تولید یك محصول محوری در روستا و جلب مشاركت اهالی برای گرایش به شغل مشترك بمنظور كسب درآمد و ثروت بیشتر و گسترش مزیتهای روستا است.

وی افزود: صندوق كارآفرینی امید با پشتیبانی از طرح هر روستا ـ یك محصول در تلاش است اشتغالزایی را به روستاها برده و بر بیكاری در روستاها غلبه و خانوارها را از خدمات صندوق بهره مند كند.

مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید اضافه كرد: امروز در اغلب شهرستانها و بخشها روستاهای زیادی با محوریت محصول واحد به كار تولید و ارائه خدمت مشغول هستند كه خیلی از این تولیدات كشاورزی و در بعضی موارد صنعتی و خدماتی است.

نوراله زاده زنان سرپرست خانوار را در اولویت حمایت صندوق دانست و اظهار داشت: در صندوق جامعه هدف مشخصی برای حمایت وجود ندارد ولی زنان سرپرست خانوار به سبب اینكه گردش مالی و جواز كسب ندارند و بانكها معمولا به آنها وام نمی دهند در اولویت حمایت صندوق قرار دارند تا بتوانند گردش مالی ایجاد كنند.

به گفته مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید، پشتیبانی از توسعه اشتغال و كاسب و كارهای خانگی بانوان از سال ۹۲ به بعد در صندوق رونق بیشتری پیدا كرد و صندوق كارآفرینی امید علاوه بر پرداخت تسهیلات به زنان سرپرست خانوار از گروههای مختلف بانوان كه برای ایجاد اشتغال و كسب وكار مولد تلاش می كنند حمایت كرده است.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه همكاری میان صندوق كارآفرینی امید و بنیاد تعاون و توسعه كارآفرینی زنان اظهار داشت: این تفاهم نامه اواخر سال ۱۳۹۲ منعقد شد و برمبنای آن دو طرف ملزم شدند از هزاران كسب و كار خانگی و خویش فرمایی بانوان حمایت كنند.

نوراله زاده اضافه كرد: بر طبق این تفاهم نامه بنیاد موظف است قسمتی از گردش مالی حسابهای خودرا به صندوق منتقل كند و بانوان عضو تعاونی های بنیاد نیز گردش حسابهای خودرا در صندوق انجام دهند. صندوق كارآفرینی امید هم ملزم شده علاوه بر شناسایی و معرفی افراد مستعد كسب و كار در كشور، به توزیع استانی صحیح و با اهمیت تر از آن آموزش و توانمندسازی بانوانی كه به صندوق معرفی می گردند كمك نماید.

به گفته مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید، كمك به یافتن بازار فروش محصولات بانوان و ستاندن مجوزهای لازم از دستگاههای مرتبط و مشاوره به زنان برای برندسازی محصولاتشان از دیگر اهداف این تفاهم نامه بشمار می رود.

به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، پشتیبانی از كسب و كارهای بانوان خصوصاً زنان سرپرست خانوار، ضمن كمك به معیشت خانوارها به كاهش قیمت تمام شده كالای تولیدی منجر می شود. در صورتیكه بازاریابی و نبود بازار فروش محصولات یكی از چالش های پیش روی زنان محسوب می شود، صندوق كارآفرینی امید از كسب و كارهای خرد و كوچك و حضور بانوان در تمام مشاغلی كه استعداد و توانایی راه اندازی آنرا داشته باشند، حمایت می كند.





منبع:

1398/10/17
15:00:16
5.0 / 5
4120
تگهای خبر: آموزش , اشتغال , اقتصاد , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری