در گفت وگو با ارتباط با مشتری مطرح شد

دو دلیل کاهش آمار شکایات و تعدیل نیروهای کار

دو دلیل کاهش آمار شکایات و تعدیل نیروهای کار

به گزارش ارتباط با مشتری عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار بهبود دستمزدها و بازگشت به کار کارگران به کارخانه ها را دو عامل اصلی کاهش آمار شکایات و تعدیل نیروهای کار عنوان نمود و اظهار داشت: با افزایش 57 درصدی دستمزدها، جوانان جویای کار به شغل های مولد و دارای بیمه روی آوردند.



علی اصلانی در گفت وو با ایسنا، درباره کاهش آمارهای تعدیل نیروی کار و شکایات کارگری در فروردین ماه امسال ابراز عقیده کرد و اظهار داشت: آماری که درباب کاهش تعدیل نیرو و شکایات در فروردین ماه امسال ارائه می شود ناشی از دو عامل است. سال قبل به سبب وضعیت معیشتی و شرایط اقتصادی حاکم تقاضا برای مشاغل غیر مولد بالا رفت و همین مورد سبب شد تا بیشتر کارخانه ها در شش ماهه دوم احساس نیاز شدید به کارگر پیدا کنند. به همین دلیل کمیته هایی تشکیل شد و به ادارات کار نامه زدند و بکارگیری کارگران اتباع خارجی را درخواست نمودند تا در خطوط تولید کار کنند پس کمبود شدید کارگر در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۰ که به سبب زیاد شدن شغل های غیرمولد به وجود آمد موجب شد تا جوانان جویای کار و کارگران چندان رغبتی به کار در کارخانه ها نشان ندهند و سراغ شغل های غیرمولد بروند که آسان تر و درآمدش بیشتر است.

نماینده کارگران در هیات های حل اختلاف، افزایش دستمزدها را از دیگر علل کاهش آمارهای مذکور عنوان نمود و افزود: یکی از دلایلی که امسال شکایات نسبت به فروردین ماه گذشته کم شده، بازگشت به کار نیروهای کار بوده است و از فرودین ۱۴۰۱ که دستمزدها بهبود یافت، شاهد حضور نیروهای کار در خطوط تولید وکارخانه ها بودیم. چون با افزایش ۵۷ درصدی حقوق، علاقه کارگران نسبت به کار بیشتر شد؛ البته هنوز هم کارخانه ها با معضل کمبود نیروی کار مواجهند ولی درصد شکایات کارگری بدین سبب کم شده که رقابت نیروهای کار برای جذب فرصت های شغلی بیشتر شده است به نحوی که اگر فردی قبلا به ۱۰ کارخانه زنگ می زد حالا باتوجه به نیاز کارخانه ها، متقاضیان کار با فرصتهای شغلی بیشتر روبه رو هستند در نتیجه می توان اظهار داشت که کارگران از شغل های غیر مولد به شغل های مولد و دارای بیمه روی آورده اند.

اصلانی اظهار داشت: بابت افزایش حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۱ باید از رییس جمهوری تشکر نماییم که پس از چهار دهه دستمزد جامعه کارگری بهبود یافت. امسال بدون دخالت نماینده کارگر و کارفرما هزینه سبد معیشت خانوار در شورای عالی کار توسط خود دولت اعلام و حدود ۹ میلیون تومان تعیین شد که نمایندگان کارگری و کارفرمایی قبول کردند. با افزایش ۵۷ درصدی کارگری که یک سال سابقه کار داشته و یک فرزند داشته باشد حقوقش از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در سال قبل به ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید و اگر دارای دو فرزند باشد دریافتی او به ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان نزدیک شد.

به گفته رییس کانون شورای اسلامی کار البرز، افزایش ۵۷ درصدی دستمزد موجب شد تا قدرت خرید کارگران نسبت به سال قبل بیشتر شود و این امر تاثیر مثبتی در تولید بگذارد چونکه موجب شد سود افزایش قدرت خرید خانوارهای کارگری به سمت و سوی تولید برود و کارفرمایان و تولیدکنندگان از آن منتفع شوند.





منبع:

1401/02/26
19:24:50
0.0 / 5
585
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , جامعه , درآمد
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری