بانكداری اپراتورها

بانكداری اپراتورها

به گزارش ارتباط با مشتری در صورتیكه اپراتورها نتوانند امنیت تراكنش های مالی انجام شده بر بسترهای USSD را تضمین كنند این شیوه تراكش مالی متوقف خواهد شد.


به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، "USSD" ها تراكنش های مالی بر بستر سیستم های مخابراتی هستند كه برپایه آن شهروندان این امكان را دارند كه بدون رجوع به بانك و اینترنت بانك ها، با شماره گیری كد دستوری #...* اقدام به مبادلات مالی و اموری همچون پرداخت قبوض و خرید شارژ تلفن همراه كنند.
اخیرا بحث امنیت این شبكه مورد انتقاد بانك مركزی قرار گرفته و احتمال توقف این سرویس مطرح شده است. در جدیدترین رویداد در این زمینه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به اپراتورها اخطار داده اگر نتوانند از عهده تضمین امنیت بسترهای USSD بر بیایند، این سیستم تراكنش های مالی متوقف خواهد شد.
محمدجواد آذری جهرمی امروز اظهار نمود كه "تصمیم بانك مركزی در كلیت خودش تصمیم درستی است و این كه امنیت را در خدمات بانكی لحاظ نماییم یك لزوم درست است چون كه اكنون در بستر USSD، از دكل مخابراتی تا شبكه بانكی، اطلاعات كارت مشتریان را در دست دارند و این خود یك مخاطره است. در این رابطه قرار شد تا یكسری اقدامات را سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در جهت خواسته های بانك مركزی انجام دهد تا امنیت بستر USSD تضمین شود. در همین راستا كمیته ای هم برای پیگیری خواسته های بانك مركزی تشكیل شده است".
اظهار ناامیدی زنگنه از زنجانی: پول بده نیست!
اما وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها وزیر اقتصادی خبرساز امروز نبود. وزیر نفت هم نشستی خبری برگزار و نكات قابل توجهی را بر زبان آورد. بیژن زنگنه در صحبت های خود گریزی هم به پرونده ابركلاهبردار نفتی زد و اظهار نمود: " باور نمی كنم پولی از جانب بابك زنجانی وجود داشته باشد".
وی در مورد آخرین وضعیت بدهی بابك زنجانی توضیح داد: " دادگاه دو میلیارد یورو حكم داده است اما ما ۱.۵ میلیارد یورو دیگر درخواست كردیم، زیرا از وی طلب داریم. تابحال ۲۰۰۰ میلیارد تومان از جانب بابك زنجانی به وزارت نفت داده شده كه پول نقد نبوده است. بابك زنجانی هر روز می گوید آماده ایم كه پول را بدهیم اما من باور نمی كنم پول وجود داشته باشد".
ابركلاهبردار نفتی حكم اعدام را دریافت كرده اما مسئولان اظهار كرده اند بازپس گیری وجوه از بابك زنجانی بر اعدام وی اولویت دارد.
دلار به نزدیكی ایستگاه ۴۸۰۰ رسید
اما تا بحث پول است به نرخ امروز بازار طلا و ارز اشاره نماییم كه بار دیگر افزایشی شده است. امروز نرخ دلار به نزدیكی مرز ۴۸۰۰ تومان رسید و مشخص نمی باشد چه آینده ای را پیش رو دارد. دلار آمریكا در هفته گذشته با شیب ملایمی در جهت افزایش قیمت حركت كرد اما با شروع این هفته روند و شیب افزایش آن تندتر شد و با رسیدن به نرخ ۴۷۸۰ تومان به مرز ۴۸۰۰ تومان نزدیك تر شد. قیمتها در بازار طلا و سكه هم متاثر از ادامه روند صعودی نرخ ارز با افزایش همراه بود.
قابل توجه خانم ها!
دیگر خبر اقتصادی قابل توجه امروز را معاون مدیركل مبارزه با قاچاق كالاهای هدف ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز داد در خصوص اینكه ۶۳ درصد لوازم آرایشی موجود در بازار قاچاق است. به قول رضا موسی زاده "قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی در سال قبل حدود ۱.۵ میلیارد دلار بوده است كه از نظر مقدار، فراوانی بالایی دارد".
در این شرایط خانم ها دقت كنند با عنایت به مورد تایید نبودن استاندارد و سلامت كالاهای قاچاق، دچار تبعات و عوارض سوء استفاده از لوازم آرایشی قاچاق نشوند.
گرانی از كجا آب می خورد!؟
اما تا بحث كالا و همینطور قیمت ها است به خبری اشاره نماییم كه به افزایش قیمت برخی خوراكی ها همچون تخم مرغ و مرغ در هفته های اخیر پرداخته است. در این رابطه رییس كمیسیون بازرگانی داخلی اتاق بازرگانی ایران معتقد می باشد كه بعضی از محصولات خوراكی با گران فروشی مواجه نمی باشند بلكه هزینه های تامین و تولیدشان افزایش یافته است.
خسرو فروغان گران سایه بعنوان مثال مرتبط با علت گرانی اخیر تخم مرغ گفته است: " تعداد زیادی از مرغ های تخم گذار تلفات داشته كه سبب گرانی تخم مرغ شده است. معمولا مریضی در بین مرغ های تخم گذار كمتر اتفاق می افتد و اینكه جلوی آن گرفته نشد، به نحوه مدیریت برمی گردد".
سیگار ایرانی قربانی می شود!؟
امروز خبرهای دیگری هم با محوریت قیمت كالاها منتشر گردید. در گزارش تحلیلی در این رابطه عنوان شد كه در صورت تصویب بند ۷ الحاقی تبصره ۶ لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی، قیمت هر نخ سیگار ایرانی ۵۰ درصد و هر نخ برند سیگار خارجی ۱۰ درصد با افزایش همراه می گردد.
اگرچه گران شدن سیگار فی نفسه خبر بدی نیست و می تواند به كاهش مصرف این كالای مضرر كمك نماید اما در این گزارش اخطار داده شده كه میدان رقابت به نفع سیگار خارجی در مقابل داخلی ها، تغییر نكند.
خبری تلخ، مراقب میراث فرهنگی مان باشیم
اما در شرایطی كه آمار تجارت ایران نشان از واردات چشم گیر صنایع دستی دارد، رییس اتحادیه فروشندگان صنایع دستی و اشیای قدیمی این امر را سبب تعطیلی واحدهای تولیدی دانسته و از جولان واسطه گران در بازار این محصولات گلایه كرده است. در هشت ماهه امسال بیشترین رشد ارزش واردات در بخش صنعت مربوط به گروه فرش و صنایع دستی با رشد بیش از ۳۵۷ درصد بوده است.
در همین رابطه سید محمد عبداللهی - رییس اتحادیه فروشندگان صنایع دستی - اظهار كرده كه "از آنجا كه محصولات صنایع دستی برخی كشورها مانند هند، تایلند و چین ارزان قیمت است، رغبت به واردات این محصولات بسیار بیشتر است، چون كه آنها از نیروی كار ارزان بهره می برند". صنایع دستی تنها یك شغل نیست. مراقب میراث فرهنگی مان باشیم.
چای هم بورسی می شود
در حالیكه چایكاران از ورود بی رویه چای خارجی كه گاها هم بی كیفیت و قاچاق است ناراضی هستند رئیس سازمان چای كشور اظهار كرده كه "فراهم كردن بستر مناسب برای فروش این محصول با عرضه چای با استفاده از بورس كالای كشاورزی می تواند موثر باشد".
چای ایرانی مرغوب ترین و خوش طعم ترین چای تولیدی در جهان است اما متاسفانه واردات بی رویه چای خارجی این صنعت نوستالژیك و بومی را در معرض خطر قرار داده است. در این شرایط باید بگوییم ایرانی، چای ایرانی بنوش!.
واردات شكر همچنان ممنوع است
اما برخلاف چای كه واردات و قاچاق بی ضابطه آن عرصه را بر چایكاران داخلی تنگ كرده اما دولت نمره بهتری در مدیریت واردات شكر و حفظ حقوق چغندركاران داخلی داشته است. در این رابطه مدیركل دفتر مقررات و استانداردهای بازرگانی جهاد كشاورزی اعلام نموده كه "با توجه به افزایش تولید و موجودی ذخایر كشور، ممنوعیت واردات شكر برای سال آینده ادامه دارد و فعلا نیازی به واردات نداریم".
به گفته سید جمال مدرسی، "حدود دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن میزان نیاز سالانه كشور به شكر است كه پیش بینی تولید امسال و نیمه اول سال آینده نشان داده است هیچ نیازی به واردات شكر نداریم".
آب نیست
براساس مطالعات انجام شده تا سال ۲۰۴۰، حدود ۳۳ كشور در وضعیت شدید كم آبی قرار خواهند گرفت كه از این تعداد ۱۴ كشور از خاورمیانه در بین این كشورها وجود دارند و رتبه ایران در این لیست مرتبه سیزدهم است. متاسفانه علی رغم اینكه ایران یك كشور در زمره كشور های بی آب شناخته شده اما برپایه رده بندی های جهانی، ایران در رده كشورهایی قرار می گیرد كه بیشترین مصرف آب را در بخش كشاورزی دارد. برای آینده خودمان و فرزندانمان، بهینه و درست مصرف نماییم.

سرمایه گذاری خارجی كاهش یافت
اما خبر دیگری كه امروز منتشر گردید و شاید در نگاه اول برای شهروندان چندان مهم نباشد كاهش حجم سرمایه گذاری خارجی در بخش صنعت، معدن و تجارت امسال است.
طبق آمار حجم كل سرمایه گذاری خارجی در بخش صنعت، معدن و تجارت در هشت ماهه سال جاری معادل ۲.۱ میلیارد دلار بوده كه در مقایسه با رقم ۴.۸۳ میلیارد دلاری مدت مشابه سال گذشته با افت محسوسی روبرو شده است.


 

1396/11/16
12:49:58
5.0 / 5
5480
تگهای خبر: بانك , تولید , صنعت , قیمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری