مهر گزارش می دهد؛

۴۱ ۷میلیون نفر عضو تعاونی ها شدند، سرمایه ۱۰میلیونی به ازای هر شغل

۴۱ ۷میلیون نفر عضو تعاونی ها شدند، سرمایه ۱۰میلیونی به ازای هر شغل

ارتباط با مشتری: آخرین نتایج آماری از وضعیت فعالیت تعاونی ها در كشور نشان داده است نزدیك به ۴۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت كشور تا آخر خردادماه ۹۷ عضو تعاونی ها شدند.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، گستره فعالیت اقتصاد كشور طبق قانون اساسی در سه بخش دولتی، تعاونی و خصوصی است كه بر مبنای آمارهای عرضه شده حدودا ۸۰ درصد اقتصاد ایران در اختیار دولت، حدود ۱۳ درصد در اختیار بخش خصوصی و فقط حدود ۷ درصد از اقتصاد در اختیار بخش تعاون قرار داد.
بنابراین بخش تعاون بعنوان یكی از سه ركن اقتصاد كشور، كمترین سهم را از اقتصاد دارد، این در حالیست كه بر مبنای قانون برنامه پنجم توسعه قرار بود سهم تعاون از اقتصاد ملی به ۲۵ درصد برسد اما این هدفگذاری نه تنها تا سال پایانی آخر برنامه محقق نشد كه حدودا سهم ۷ درصدی تعاون درجا زده است.
اهمیت بخش تعاون زمانی محرز می گردد كه با مشاركت دادن مردم در اقتصاد، ضمن استفاده از ظرفیت های بخش های مختلف اقتصاد، از ظرفیت های اشتغالزایی این بخش بهره برد چون كه یكی از مهمترین مزیت های بخش تعاون، اشتغالزایی با سرمایه پایین برای هر نفر است.
طبق آخرین گزارش مركز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی از فعالیت تعاونی ها، در كل كشور ۹۲ هزار و ۸۳۶ تعاونی فعالیت می نمایند كه نیمی از جمعیت كشور یعنی بالغ بر ۴۱ میلیون و ۶۹۵ هزار نفر عضو تعاونی های مختلف هستند.

این تعداد تعاونی در كل كشور با سرمایه بالغ بر ۱۷ هزار و ۹۷۱ میلیارد تومان تشكیل شدند و برای یك میلیون و ۶۹۸ هزار و ۵۰ نفر اشتغالزایی شده است.
بررسی وضعیت سرمایه تولید تعاونی ها و میزان اشتغال بوجود آمده نشان می دهد، به ازای هر ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان سرمایه گذاری در بخش تعاون، برای یك نفر اشتغال بوجود آمده است، در حالیكه میانگین هزینه اشتغالزایی به ازای هر نفر در بخش های عمده اقتصادی حدود ۲۰۰ میلیون تومان تخمین زده می گردد. ازاین رو هزینه تولید اشتغال در بخش تعاون حدود یك بیستم سایر فعالیت های اقتصادی می باشد.
در حالی بخش های خصوصی و تعاون می توانند محرك اقتصاد باشند كه همچنان كمترین سهم را از فعالیت های اقتصادی دارند؛ ضمن اینكه استفاده از ظرفیت های بخش تعاون برای اشتغالزایی می تواند یك مزیت زودبازده برای خروج از بیكاری باشد.


1397/04/15
13:05:00
5.0 / 5
4747
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , تعاون , شغل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری