پیگیری پرداخت عیدی و پاداش كارگران هفت تپه

پیگیری پرداخت عیدی و پاداش كارگران هفت تپه

ارتباط با مشتری: مدیركل پشتیبانی از مشاغل و بیمه بیكاری وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی با تشریح آخرین جزئیات پیگیری مطالبات كارگران نیشكر هفت تپه، اظهار داشت: پرداخت حقوق معوق، عیدی و پاداش اختتام سال كارگران در دستور كار جدی وزارت كار قرار دارد.



كریم یاوری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به سفر اخیر وزیر كار به استان خوزستان، اظهار داشت: در سفرهای استانی بازدید وزیر كار از بنگاه های مشكل دار صورت می پذیرد كه این راستا، سفر وزیر كار به استان خوزستان و دیدار ایشان با كارگران شركت نیشكر هفت تپه مورد استقبال بسیار كارگران شریف و زحمتكش قرار گرفت و پیگیری مطالبات و مشكلات در كارگران ایجاد شوق و امید كرد.

وی درباره مطالبات و حقوق معوق كارگران، اظهار داشت: هم اكنون در گروه ملی فولاد حقوق كارگران كاملاً به روز است و در نیشكر هفت تپه، كارگران فقط با یك ماه حقوق معوقه مواجهند و پیگیری حقوق و عیدی و پاداش تمامی كارگران در دستور كار جدی مسئولان استانی و كشوری وزارت كار قرار دارد.

نماینده وزیر كار در امور رسیدگی به بنگاه های مشكل دار در عین حال از طریق اندازی سه خط تولید در گروه ملی فولاد آگاهی داد و اظهار داشت: با راه اندازی این سه خط تولید، كارگران در حال كار و فعالیت و تولید هستند.

شناسایی ۱۳۵۰ بنگاه مشكل دار تا اختتام آذرماه

یاوری در ادامه از شناسایی ۱۳۵۰ بنگاه اقتصادی مشكل دار تا اختتام آذر ماه آگاهی داد و اظهار داشت: مشكلات این بنگاه ها بوسیله شهرستان ها، استان ها و مراكز در حال رصد و پیگیری قرار دارد؛ البته امكان دارد تعداد بنگاه های مشكل دار بیشتر از این باشد ولی برمبنای آمار و اطلاعات دقیق و مستند و آنچه شناسایی و بررسی شده این تعداد بنگاه به دست آمده است و وزارت كار با جدیت سوژه صیانت از نیروی كار و پایداری تولید، حفظ حیات اقتصادی بنگاه ها و تثبیت اشتغال را دنبال می كند.

وی اضافه كرد: در شرایط كنونی برای حل مشكلات بنگاه های اقتصادی بیشترین همراهی و همكاری با كارفرمایان توسط كارگران شریف و نجیب و زحمتكش صورت می گیرد و كارگران حتی در بعضی بنگاه ها با وجود آنكه حقوق معوق دارند ولی گره گشایی از مشكلات بنگاه اقتصادی را در اولویت كار خود قرار داده اند كه این روحیه در كارگران كشور قابل تقدیر و تحسین است.

پرداخت بیمه بیكاری به كارگران بنگاه های در حال اصلاح ساختار

به گفته مدیركل پشتیبانی از مشاغل و بیمه بیكاری وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی حسب دستور و تاكید وزیر كار رصد، شناسایی و پیگیری و بررسی بنگاه های مشكل دار در جهت صیانت از نیروی كار و پایداری تولید و حفظ حیات اقتصادی بنگاه و تثبیت اشتغال در دستور كار قرار گرفته است و كارفرمایان، كارآفرینان و سرمایه گذارانی كه مایل به تغییر یا بازسازی خط تولید، جابه جایی كارگاه و ماشین آلات به منظور كاهش وابستگی و بهینه كردن تولید در امتداد سیاست های اقتصادی و اجتماعی دولت و اصلاح ساختار هستند، كارگران و نیروهای كار بنگاه های اقتصادی آنها در روزهای اصلاح ساختار با تصویب شورای عالی كار تحت حمایت قرار گرفته و حقوق این كارگران از محل منابع بیمه بیكاری در روزهای اصلاح ساختار پرداخت می شود.

وی درانتها نقدینگی را بزرگترین مشكل بنگاه های مشكل دار عنوان نمود و اظهار داشت: با عنایت به اینكه بنگاه های مشكل دار غالباً با مشكل كمبود نقدینگی مواجهند، لازم است در شرایط كنونی بانك های كشور همراهی و همكاری لازم را در جهت تأمین نقدینگی بنگاه ها صورت دهند.

به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، برمبنای آمارها تعداد بنگاه های مشكل دار تا آخر سال گذشته ۱۴۳۰ بنگاه بوده كه با رصد و پیگیری و اقدامات به موقع وزارت كار به ۱۳۵۰ بنگاه كاهش یافته است. كمبود نقدینگی، وجود بدهی های معوق، فرسودگی دستگاه ها و ماشین آلات و سو مدیریت، عمده ترین مشكل كارگاه ها و بنگاه های مشكل دار به حساب می آید.




1397/12/14
14:40:40
5.0 / 5
4731
تگهای خبر: اجتماعی , اشتغال , اقتصاد , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری