جلوگیری از بیكاری مرزنشینان و كوله بران

جلوگیری از بیكاری مرزنشینان و كوله بران

رئیس كمیسیون مرزنشینان اتاق تعاون ایران، تقویت تعاونی های مرزنشین و توسعه مبادلات مرزی را سبب رونق اقتصاد دانست و اظهار داشت: اگر به دنبال كاهش اقتصاد غیر رسمی در مرزها هستیم چاره ای جز بهبود شرایط معیشتی مرزنشینان نداریم.


یاسر فیضی در گفتگو با ایسنا اظهار نمود: عمده مشکلات مرزنشینان به تخصیص بودجه خاص و هزینه از طرف دولت نیاز ندارد بلکه حل آن نیازمند توجه ویژه است.

نقش موثر مرزنشینان در جلوگیری از مهاجرت

وی با اشاره به نقش تعاونیهای مرزنشینان در جلوگیری از مهاجرت از مناطق مرزی و تقویت معیشت مردم اظهار داشت: انتظار داریم دولت اقدامات لازم و همه جانبه را جهت توسعه مناطق مرزی و کمک به معیشت مردم در مرزهای کشور انجام دهد.

فیضی اضافه کرد: سیاستگذاری ها باید به شکلی باشد که فعالیت مرزنشینان رونق بگیرد در غیر این صورت لطمه های جدی متوجه مرزها خواهد شد.

جلوگیری از بیکاری مرزنشینان و کوله بران
رئیس کمیسیون مرزنشینان اتاق تعاون ایران با طرح این مساله که امنیت مرزها و حفظ آن یکی از مهم ترین مسائل هر کشور است، اشاره کرد: مهمترین موضوع فراروی امنیت در مناطق مرزی، رضایت از کارهای اقتصادیست.

کاهش کارهای اقتصادی مرزنشینان همچون شرکتهای تعاونی، پیله وران، کوله بران و ملوانان به سبب اجرای نادرست سیاستها سبب خواهد شد تا سفره مرزنشینان در این سالها کم رنگ تر شود و بر بیکاری آنها بیفزاید.

تقویت مرزنشینان، تقویت امنیت و منافع ملی

وی اشاره کرد: باتوجه به اینکه مرزنشینان بیش از سایر مردم در نقاط دیگر کشور لطمه پذیر هستند اگر از نظر اقتصادی مردم در این مناطق دلگرم باشند تاثیرات مخرب سیاسی، اجتماعی و امنیتی بطور شایان توجهی کاهش پیدا خواهدنمود و منجر به تقویت منافع ملی و امنیت کشور خواهد شد.

به اعتقاد فیضی، اگر به دنبال کاهش اقتصاد غیر رسمی در مرزهای کشور هستیم چاره ای جز بهبود شرایط معیشتی مردم نداریم.

رئیس کمیسیون مرزنشینان اتاق تعاون ایران اشاره کرد: در سال های اخیر مبادلات و معاملات رایج و قانونی در مناطق مرزی توسط تعاونیهای مرزنشینان به شکلی بود که رضایت حداقلی مردم در دریافت کالاهای اساسی رایگان و خدمات را باعث شده بود اما برخی سیاستها موجب شد تا فعالیت این تشکل های کثیرالعضو گرفتار رکود شود.

فیضی اضافه کرد: خوشبختانه در مرزها این ظرفیت در تشکل های مرزنشین به شکل بالقوه وجود دارد و دولتها باید بر این اساس با تامین منافع و سهمیم کردن آنها در تصمیم گیری ها ازاین فرصت نهایت استفاده را ببرند.
رشد و رونق اقتصاد با توسعه مبادلات مرزی

او در آخر اظهار داشت: باتوجه به آنکه مناطق مرزی به سبب موقعیت خاص جغرافیایی از مناطق محروم به شمار می روند، تقویت تعاونی های مرزنشینان و سایر تشکل های اقتصادی فعال در مرزها و توسعه مبادلات مرزی به طور قطع سبب رونق اقتصادی و ایجاد رضایت مرزنشینان و بهبود وضع معیشت مردم شود.




1399/06/17
12:35:34
5.0 / 5
1975
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری