عضو شورای عالی كار :

تعیین هزینه سبد معیشت به هفته بعدموكول شد

تعیین هزینه سبد معیشت به هفته بعدموكول شد

عضو کارگری شورای عالی کار اظهار داشت: تعیین هزینه سبد معیشت به هفته بعد موکول شد چونکه در جلسه روز گذشته، نمایندگان کارفرمایی و دولت با طرح مسائل نادرست، جلسه را به بیراهه بردند.



ناصر چمنی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد جلسه روز گذشته کمیته دستمزد، گفت: متأسفانه گروه کارفرمایی در جلسه روز گذشته مسائل بی پایه و اساسی را مطرح می کردند تا هم وقت جلسه را بگیرند و هم نتوانیم هزینه سبد معیشت را تعیین نماییم.
عضو کارگری شورای عالی کار اضافه کرد: بند دوم ماده ۴۱ قانون کار نحوه تعیین دستمزد را مشخص کرده و اسمی از این نیاورده که دولت باید هزینه های آموزش، درمان، مسکن و … را تامین کند اما گروه کارفرمایی با طرح این مسائل و اینکه دولت وظیفه دارد در سبد معیشت نقش خودرا ایفا و هزینه های مسکن، آموزش و درمان را تامین کند، جلسه را به حاشیه بردند.
وی افزود: گروه کارفرمایی فرافکنی می کردند و نماینده دولت هم با آنها همراهی می کرد و معین نیست برنامه شان چیست. این در حالیست که بیش از ۴۲ میلیون خانوار کارگری و همین طور خانوارهای مستمری بگیران و ۷ میلیون کارگر زیرپله ای، چشم انتظار این جلسات هستند.
چمنی اظهار داشت: دولت بزرگترین کارفرما در کشور است و از گروه کارفرمایی حمایت می کند و کارفرماها نیز از سیاست های دولت پیروی می کنند. اینکه تعیین هزینه سبد معیشت به جلسه هفته آتی (۴ اسفند ماه) موکول شد، به منزله ملتهب کردن جامعه کارگری و بازنشسته است که سیاست خوبی نیست.
عضو کارگری شورای عالی کار اضافه کرد: تعیین هزینه سبد معیشت کار دشواری نیست و آمار مشخص است اما می خواهند جلسات را طولانی کنند؛ در یک مقوله مرکز آمار ایران تورم بخش خوراکی را بیش از ۷۰ درصد اعلام نمود پس مؤلفه های لازم برای تعیین هزینه سبد معیشت وجود دارد و انجام آن، کار دشواری نیست.
وی اشاره کرد: دولت و کارفرماها باید از تجربه تلخ تعیین دستمزد سال ۹۹ درس می گرفتند برای اینکه تأخیر در تعیین دستمزد ۹۹ تبعات زیادی داشت و سبب شد کارگران و حتی کارفرماها مدتها در بلاتکلیفی بمانند. اما با توجه به این تجربه، باز هم مسئولان دولتی درس عبرت نگرفته اند.
چمنی اظهار داشت: دولت منشور شهروندی تهیه کرده اما در قبال کارگران که شهروندان این جامعه هستند احساس مسئولیت نمی کند.
وی اضافه کرد: هفته بعد جلسه کمیته دستمزد است و اگر بر فرض هزینه سبد معیشت از این جلسه استخراج شود، ما فقط ۲۵ روز برای تعیین دستمزد فرصت داریم که زمان بسیار کمی است. سیاستی که دولت و کارفرماها برای وقت کشی در پیش گرفته اند، سیاست درستی نیست و نتیجه خوبی نخواهد داشت.

1399/11/30
18:08:36
0.0 / 5
961
تگهای خبر: آموزش , تورم , جامعه , كارگر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری