قیمت هر شانه تخم مرغ فله به ۷۰۰ هزار تومان هم رسید

به گزارش ارتباط با مشتری، رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرغداران میهن از تولید روزانه ۳ هزار و 200 تن تخم مرغ اطلاع داد.
به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از خبر آنلاین، سید فرزاد طلاکش دبیر فدراسیون طیور اظهار داشت: هم اکنون تولید تخم مرغ متناسب نیاز کشور است که براین اساس مشکلی در قیمت نداریم.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: به نقل از ایشان، انجمن تخم مرغ شناسنامه دار و نهادهای بالادستی پیگیر اجرای قانون شناسنامه دار شدن کالاهای کشاورزی با اولویت تخم مرغ به ثمر می رسد که با تحقق این مورد شاهد ثبات قیمت در بازار خواهیم بود.
طلاکش افزود: با شناسنامه دار شدن تخم مرغ دیگر شاهد تفاوت قیمت از مغازه ای به مغازه دیگر نیستیم.
دبیر فدراسیون طیور با اشاره به اینکه تخم مرغ ارزانترین پروتئین در سبد مصرفی خانوار است، اضافه کرد: طبق روال همه ساله مصرف در نیمه دوم سال افزایش خواهد یافت که با افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف در این ایام مشکلی در تأمین نداریم.
وی تولید روزانه تخم مرغ را 3000 و ۲۰۰ تن اعلام نمود و اظهار داشت: طی ماه های آبان و آذر تولید روزانه تخم مرغ به 3000 و ۵۰۰ تن می رسد.
طلاکش قیمت هر شانه تخم مرغ فله ۴۸۰ تا ۷۰۰ هزار تومان اعلام نمود و اظهار داشت: هر شانه تخم مرغ ۳۰ عددی بسته بندی در فروشگاه های زنجیره ای ۵۵۳ هزار تومان است و شرایط بازار به اقتصاد مصرف کننده بستگی دارد و تازمانیکه دولت رقم کالا برگ را اصلاح نکند و از سویی محدود به کالاهای افزایش قیمت ناشی از آزادسازی نباشد، تغییری در میزان مصرف نخواهیم داشت.
منبع: ارتباط با مشتری
این مطلب ارتباط با مشتری را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب