در گزارش ارتباط با مشتری مطرح شد

موانع پیش روی تولید در سال رونق تولید

موانع پیش روی تولید در سال رونق تولید

به گزارش ارتباط با مشتری عضو هیات مدیره كانون عالی كارفرمایان با برشمردن مشكلات و موانع پیش روی تولیدگفت: در سال ۹۸ تاكید رهبر انقلاب بر تقویت پول ملی، كاهش بیكاری و افزایش رفاه اجتماعی است.



اصغر آهنی ها در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نام گذاری سال ۹۸ با عنوان «رونق تولید» از جانب رهبر انقلاب تصریح كرد: نوروز لحظه ای عزیز برای ایرانیان است. همه مردم ما با هر سلیقه ای تحویل سال و نوروز را مهم می دانند. در انقلاب اسلامی هم نوروز با پیام رهبری نظام آغاز می شود؛ چه در زمان حضرت امام رحمت الله ضد و چه امروز در دوران مقام معظم رهبری. ایشان طی بیشتر از یك دهه اخیر هر سال را با عنوانی نامگذاری كردند كه فلسفه این اقدام جلب توجه مردم به یك ارزش و همین طور در نقطه مقابل آن به یك مشكل است و هم اشرافی كه به مسائل كشور دارند، هر سال ملت را به یك مبحث توجه می دهند.
وی افزود: رهبری در واقع از میان همه ارزش ها و جهت گیری های مطلوب، یك ارزش را برجسته می كنند و در صدر قرار می دهند تا توجه همگان را به اولویت مهم همان سال جلب می كنند كه این اقدام نوعی اعتلای فرهنگ عمومی جامعه است.
آهنی ها با اشاره به اینكه در جامعه ما مشكلات كم نیستند و البته در مقابل، نقاط قوت بسیاری هم وجود دارد، اضافه كرد: رهبری همیشه معتقدند باید در كنار مزایا و نقاط قوت، عیب ها را هم گفت؛ همین طور كه برعكس آنرا هم تاكید می كنند.
عضو هیأت مدیره كانون عالی كارفرمایان، با اشاره به اینكه طی سال های گذشته ملاحظه می شود كه رهبر انقلاب توجه همگان را به مقوله اقتصاد و مؤلفه های آن جلب می كنند، اظهار داشت: دشمن هم تمام انرژی خویش را از طریق تضعیف اقتصاد كشور به كار می گیرد و بعضاً غفلت مسئولان هم مزید بر علت است.
وی، با اشاره به وجود قوانین مانع و مزاحم تولید، اظهار داشت: عدم ثبات در قوانین و بی برنامگیهای دولت یكی از موانع مهم پیش روی تولیدكنندگان است.
آهنی ها، مشكلات انتقال ارز، پیچ و خم های اداری برای تأمین مواد اولیه خارجی توسط دستگاه های ذی ربط و قاچاق را از دیگر موانع رونق تولید و صادرات عنوان نمود و اضافه كرد: متأسفانه دریافت مالیات بر ارزش فزوده از تولید هم سال ها در انتظار اصلاح در مجلس است و سبب شده بخشی از افزایش قیمت تمام شده كالا به علت دریافت این نوع مالیات از تولیدكنندگان باشد.
وی تصریح كرد: حمایت عملی از واحدهای كوچك و متوسط، خروج تدریجی و برنامه ریزی شده از اقتصاد دولتی و حركت به سمت اقتصاد مردمی و سایر حمایت های منتهی به رونق تولید را می توان با عملكرد جهادی در مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه و قوه مجریه حل كرد و قدرت خویش را در زمینه اقتصادی به رخ دشمنان كشید.
عضو كارفرمایی شورای عالی كار تصریح كرد: سلسله نام گذاری ها سال های اخیر نشان دهنده دغدغه های رهبر انقلاب در مبحث اقتصاد بوده كه در فرمایشات ایشان هم تبلور یافته است، افزود: به نحوی كه در سال ۹۸ تاكید رهبر انقلاب بر تقویت پول ملی، كاهش بیكاری و افزایش رفاه اجتماعی بوده تا در نهایت رضایت مردم را به دنبال داشته باشد.
وی با اشاره به نام گذاری سال «حمایت از كالای ایرانی» در سال ۹۷ اظهار داشت: با اینكه شعار سال قبل با رویكرد پشتیبانی از تولید و كار و كارگر ایرانی بود اما آنطور كه انتظار می رفت، همه موضوعاتی كه مدنظر این پیام بود، اجرایی نشد؛ ازاین رو شاید بهتر باشد مجریان و دولتمردان، هر سال شیوه اجرا را رصد و پایش كرده و درصد تحقق اهداف را اعلام كنند.
این فعال كارفرمایی تصریح كرد: با اینكه اقتصاد مقاومتی بعنوان یك بسته پیش روی سیاستگذاران قرار دارد اما به درستی اجرا نمی گردد. اگر این سیاست آن گونه كه از جانب رهبر انقلاب اعلام شده عملیاتی می شد، امروز تولید ما «درون زا» و «برون نگر» بود، به این مفهوم كه هم رونق تولید و هم افزایش صادرات باید حاصل می شد و اقتصاد ایران در مورد تكانه هایی كه امروز با آن مواجه می باشد، از درجه تاب آوری بالاتری برخوردار بود، ازاین رو باید مجدد به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی بازگشت و رونق تولید را در سایه آن محقق كرد.
آهنی ها با بیان اینكه، پایین بودن سطح دانش فنی در بعضی صنایع منجر به پایین بودن كیفیت كالاها و بالا بودن قیمت تمام شده گردیده است، اضافه كرد: عدم تربیت نیروی متخصص به میزان كافی در هر رشته ای را می توان دلیل پایین بودن كیفیت تولید دانست، ضمن اینكه اشكالاتی هم در حوزه سیاستگذاری و ارتباطات سیاسی وجود دارد كه در كنار تحریم هایی كه چهل سال بر كشور حاكم بوده، اثرات منفی در تولید و اقتصاد بر جای گذاشته است.
وی اضافه كرد: ازاین رو باید علاوه بر اینكه بهره وری را مدنظر قرار داریم، در عرصه تولید به مواردی همچون زنجیره تأمین بازار، تنظیم آن و عرضه كالاها توجه كرده و به فراهم سازی زیرساخت های حمل و نقلی در زنجیره عرضه بپردازیم كه اتفاقاً تأثیر مستقیمی بر موفقیت حوزه تولید دارد.
عضو هیأت مدیره كانون عالی كارفرمایان، تصریح كرد: برای تحقق شعار امسال هم تمامی سیاستگذاران، تصمیم سازان و قانونگذاران باید كمر همت ببندند و تلاش كنند تا منویات و دغدغه های رهبر انقلاب را برآورده سازند، چون كه در شرایط تحریمی پیش رو، اقتصاد ایران باید وابستگی خویش را به خارج بیشتر از پیش كم كند.
این فعال كارفرمایی همینطور افزود: نكته بعدی در بحث رونق تولید، زمینه سازی برای انجام تولید رقابتی و عرضه آن در بازارهای جهانی است؛ كه در این صورت صادرات نقش پررنگ تری ایفا می كند و سیاستگذاران باید با دقت عمل بیشتری در حوزه آن تصمیم گیری كنند، به خصوص اینكه با مجموعه سیاست های دولت در سال ۹۷ در حوزه صادرات، صادركنندگان با چالش ها و فراز و نشیب های بسیاری مواجه گشتند، ازاین رو اگر مقرر است تولید داخلی رونق یابد، باید توجه ویژه ای به صادرات داشت، چون كه كالاهای صادراتی بیشترین میزان از مؤلفه های تولید رقابتی را در خود جای داده اند.

1398/01/13
13:14:58
5.0 / 5
4738
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
لینک دوستان ارتباط با مشتری
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری