معاون وزیر كار خبر داد

وعده رفع موانع سخت و زیان آوری خبرنگاران

وعده رفع موانع سخت و زیان آوری خبرنگاران

ارتباط با مشتری: معاون امور روابط كار وزیر كار با اشاره به مذاكره با تأمین اجتماعی برای رفع مشكل مغایرت های شغلی خبرنگاران، از پیگیری برای اصلاح قسمتی از قانون درباب بیمه خبرنگاران آزاد آگاهی داد.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، حاتم شاكرمی امروز (شنبه ۱۹ مردادماه) در نشست خبری با اشاره به آخرین وضعیت پیگیری ها برای اعمال سخت و زیان آوری خبرنگاران گفت: طبق مصوبه دولت، شغل خبرنگاری، جزو گروه «ب» مشاغل سخت و زیان آور است و مانند خیلی از مشاغل همچون كار در ندامتگاه ها نیز باید در زمره مشاغل سخت و زیان آوری قرار گیرند چونكه ماهیت شغلی خبرنگاران، سخت و زیان آور است.
وی افزود: اما در اجرا و پروسه بررسی سخت و زیان آوری خبرنگاران، مشكلاتی وجود دارد كه قسمتی از این موانع برطرف شده و بخشی نیز باید رفع شود؛ خبرنگارانی كه دارای كارفرما هستند و عنوان شغلی آنها نیز «خبرنگار» است، مشكلی در این خصوص ندارند و باید از مزایای سخت و زیان آوری بهره مند شوند.
معاون امور روابط كار وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی اضافه كرد: قسمتی از خبرنگاران از بیمه های مشاغل آزاد و اختیاری استفاده می نمایند كه تحت عنوان «خبرنگاران آزاد» شناخته می شوند. این گروه از خبرنگاران، كارفرما ندارند و با عنایت به اینكه سهم چهار درصدی حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور طبق بند ۴ تبصره ۲ ماده ۷۶ قانون تأمین اجتماعی باید توسط كارفرما پرداخت گردد، این تكلیف قانونی «خبرنگاران آزاد» را با مشكل مواجه كرده است چونكه قانون، كارفرما را مكلف به پرداخت حق بیمه چهار درصد مشاغل سخت و زیان آور كرده است بدین سبب به سبب اینكه خبرنگاران آزاد، كارفرما ندارند، مشكلاتی در زمینه اعمال سخت و زیان آوری برای آنها به وجود آمده است.
شاكرمی اشاره كرد: در عین حال به جهت اینكه خبرنگاران آزاد بتوانند با پرداخت حق بیمه چهار درصدی مشاغل سخت و زیان آور، از مزایای سخت و زیان آوری بهره مند شوند، در حال رایزنی و پیگیری هستیم تا برای رفع این مشكل، این ماده واحده را به صورت لایحه یا طرح، به مجلس بفرستیم تا این مانع برطرف شود.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره مغایرت شغلی خبرنگاران با فهرست تأمین اجتماعی نیز اظهار داشت: این مساله یكی دیگر از مشكلات خبرنگاران است كه در حال مذاكره با سازمان تأمین اجتماعی هستیم تا این مانع را برطرف نماییم البته رفع مشكل مغایرت شغلی، نیاز به اصلاح قانون ندارد بلكه مقرر است با تشكیل یك كمیته تخصصی، این مساله را بررسی نماییم.
معاون امور روابط كار وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی همین طور درباره قرارداد شفاهی برخی مدیران رسانه ها با خبرنگاران گفت: بعضی از خبرنگاران در مؤسساتی فعالیت می نمایند كه قرارداد آنها شفاهی است اما توافق شفاهی بین طرفین نیز بعضاً از طرف كارفرمایان اعمال نمی گردد.
شاكرمی اشاره كرد: هرچند در قانون كار، قرارداد شفاهی و كتبی به رسمیت شناخته می شود اما مؤسسات رسانه ای و هر كارگاهی مكلف به اجرای تعهدات خود ولو در قراردادهای شفاهی هستند.
دریافت رضایت الزامی برخی رسانه از خبرنگاران برای پرداخت دستمزد كمتر از مصوبه وزارت كار
وی در بخش دیگری از اظهاراتش اظهار داشت: برمبنای گزارشات دریافتی بعضی از كارفرمایان در رسانه ها به صورت الزامی برای پرداخت دستمزدی كمتر از مصوبه شورای عالی كار از خبرنگاران رضایت می گیرند كه وزارت كار این رضایت نامه ها را برای هیچ كارگری همچون فعالان رسانه و خبرنگاران به رسمیت نمی شناسد.


منبع:

1398/05/21
15:33:37
5.0 / 5
4615
تگهای خبر: اجتماعی , تعاون , تعاون، كار و رفاه اجتماعی , شغل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری