سخنگوی دولت:

تصمیم دولت درباره بنزین را خوب به مردم توضیح ندادیم

تصمیم دولت درباره بنزین را خوب به مردم توضیح ندادیم

به گزارش ارتباط با مشتری سخنگوی دولت با اشاره به تصمیم اخیر دولت در اصلاح قیمت بنزین اظهار داشت: درست است كه ما در این خصوص نتوانستیم به مردم خوب توضیح دهیم اما ذات این تصمیم در جهت عادلانه كردن توزیع یارانه ها است.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، علی ربیعی در مراسم «دوره بین المللی آموزشی مدیریت پروژه های اشتغال روستایی و كاهش فقر» كه بامداد امروز با حضور ۱۵ كشور در تهران برگزار شد، با اشاره به تصمیم دولت در مورد عادلانه تر كردن توزیع یارانه ها و همینطور اصلاح قیمت بنزین تصریح كرد: در سه روز اخیر به نظرم عادلانه تر تصمیم گرفتیم و یارانه ها را هدفمندتر كردیم.
وی اضافه كرد: امروز بیشتر از ۵۰ درصد ایرانی ها خودرو ندارند و در صورت ادامه شرایط قبل، پول بنزین و یارانه ها را یا باید به كشورهای همسایه و منطقه در چارچوب قاچاق بنزین پرداخت می كردیم یا افرادی كه ۳۳ برابر دهك های پایین جامعه از یارانه ها برخوردار بودند، از این شرایط بهره مند می شدند.
سخنگوی دولت افزود: درست است كه ما در مورد قیمت بنزین به مردم نتوانستیم خوب توضیح دهیم، اما ذات این تصمیم در جهت عادلانه كردن توزیع یارانه ها بود.
دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور خاطرنشان كرد: در اصلاح قیمت سوخت، گازوئیل را گران نكردیم چون كه در این صورت می توانست به اشتغال و حمل و نقل روستاها خدشه وارد شود. امیدواریم بتوانیم با تصمیماتی كه گرفته می شود، به لب روستاییان و كارگران خنده بنشانیم و مشكلات مردم را با اجرای درست تصمیمات در بین مدت و بلندمدت بكاهیم.

نیاز به توسعه دانش محلی
رئیس هیئت مدیره صندوق كارآفرینی امید در ادامه این مراسم با تاكید بر اهمیت اشتغال روستایی اظهار داشت: مایلم از برگزاری این رویداد ابراز خرسندی كنم برای آنكه مساله اشتغال روستایی و اشتغال در روستاها را از چند جهت پراهمیت می دانم.
وی افزود: متأسفانه نسخه هایی كه برای كشورهای در حال توسعه و جهان سوم جهت رشد پیچیده شده، به هیچ عنوان مناسب نبوده است. در كشور ما هم حدود پنج برنامه توسعه ای قبل از انقلاب تدوین شد اما سفره های مردم بهبود زیادی پیدا نكرد؛ این نشان داده است ما امروز احتیاج به توسعه دانش محلی داریم؛ دانشی كه ریشه آن در روستاها و محله ها است كه بخش مهمی از این دانش هم بین كشورها باید تبادل نظر شود.
ربیعی با تاكید بر اینكه من اشتغال روستایی را از چند جهت مهم می دانم، اضافه كرد: اهمیت اشتغال روستایی فقط به علت ماهیت اشتغال زایی آن نیست. درست است كه ما باید بیكاری در روستاها را كم نماییم و اشتغالزایی یك بُعد تلاش ما است اما مساله ای كه ذیل آن باید مورد توجه قرار گیرد، مساله فقر و مسائل انسانی و اخلاقی در روستاها است.
سخنگوی دولت خاطرنشان كرد: هر كشوری كه بخواهد عادلانه زندگی كند، بخش اعظمی از سیاست های آن كشور باید مبتنی بر فقرزدایی باشد.
وی به مهاجرت از روستاها به حاشیه شهرها اشاره نمود و اضافه كرد: امروز پدیده حاشیه نشینی شهرهای بزرگ، یك مساله ساده تحت عنوان «مهاجرت» نیست، بلكه این حاشیه نشینی ناشی از صدمه های اجتماعی صورت می گیرد و اگر در روستاها به اشتغال پاسخ ندهیم، مبحث حاشیه نشینی نگران كننده می شود؛ ازاین رو اگر در روستاها سرمایه گذاری نماییم، اساسا به توازن اجتماعی هم كمك كرده ایم.
۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت شده است
ربیعی با اشاره به منابع ۱.۵ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری بر مبنای مصوبه سال ۹۶ مجلس شورای اسلامی هم اظهار داشت: به دنبال این مصوبه تابحال معادل ریالی ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت تسهیلات اشتغال در مناطق روستایی و عشایری تصویب شده ضمن اینكه حدود ۲۰۰۰ میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی برای اشتغال افراد پوشش نهادهای حمایتی در مناطق روستایی پرداخت شده است.
با پول پاشی و وام، اشتغال ایجاد نمی شود
وی افزود: تجربه به ما نشان داده كه پول پاشی و پرداخت تسهیلات، اشتغال ایجاد نمی نماید. ما قبل از هر چیز باید مدلهای محلی، مزیت های منطقه ای و دانش در محله ها و روستاها را استخراج نماییم كه این كار در ایران انجام شده البته هنوز این مسیر كامل نشده است.
تمایل نظام بانكی به وام های ۴۰۰۰ میلیاردی به جای تأمین مالی خُرد
رئیس هیئت مدیره صندوق كارآفرینی امید درباره اهمیت نظام تأمین مالی خُرد اظهار داشت: متأسفانه بانكهای كلاسیك ما علاقه ای به رشد فراگیر ندارند و اصولاً عادت كرده اند پول ها و وام های ۴۰۰۰ و ۳۰۰۰ میلیاردی بدهند.
ربیعی اضافه كرد: اگر ما نظام تأمین مالی خرد را می آموختیم و با ۱۰۰ و ۱۵۰ میلیون تومان می توانستیم اشتغالزایی نماییم، امروز حاشیه نشینی كمتری داشتیم.
وی تصریح كرد: مبحث نظام تأمین مالی خرد باید در شورای پول و اعتبار بعنوان یك رویكرد در دستور كار قرار گیرد.
سخنگوی دولت به مبحث توسعه بازار هم اشاره نمود و اظهار داشت: ما باید بازارهای منطقه را بتوانیم به یكدیگر متصل نماییم كه این زنجیره تا حدود زیادی در ایران انجام شده است.
ربیعی در بخش دیگری از اظهارات خود، به اهمیت زنان در اشتغال و نرخ مشاركت كشور اشاره نمود و اضافه كرد: بیشترین پذیرفته شدگان در كنكور، زنان هستند. ۶۶ درصد اشتغال كشور پارسال مربوط به بانوان بوده البته نباید اجازه دهیم این سهم زیاد از اشتغال، با ایجاد شغل های غیررسمی و بی كیفیت افزایش یابد.
وی با اشاره به اینكه سهم زنان از نظام تسهیلات خرد ۴۰ درصد است، اظهار داشت: بانوان بهترین و خوش حساب ترین وام گیرندگان در شبكه بانكی كشور محسوب می شوند. نرخ مشاركت اقتصادی زنان ما در كل كشور از ۱۲ به ۱۸ درصد رسیده و در مناطق روستایی هم این سهم از ۱۸ درصد به ۲۳ درصد افزایش یافته كه این رشد، ناشی از تمركز بر یك برنامه هدفمند در حوزه اشتغال روستایی بوده است.
جمعیت سالمند ایران در آینده نه چندان دور به ۳۰ میلیون نفر می رسد
دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور در ادامه به لزوم توسعه پوشش بیمه ای روستاییان و عشایر اشاره نمود و اضافه كرد: جمعیت سالمند ایران در آینده نه چندان دور به ۳۰ میلیون نفر می رسد و اگر نتوانیم نظام بیمه ای مناسب را برای پشتیبانی از روستاییان و عشایر طراحی نماییم، با یك جامعه فقیر مواجه می شویم.
ربیعی تصریح كرد: البته كار خوبی كه در این زمینه صورت گرفته، پوشش بیمه ای سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از روستاییان و عشایر است اما باید در این زمینه كارهای بیشتری صورت گیرد.


منبع:

1398/08/29
09:41:12
5.0 / 5
4837
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری