با ابلاغ وزیر اقتصاد
صدور مجوز كسب و كار در 6 حوزه تسهیل می شود
ارتباط با مشتری: مطابق با مصوبات هیات مقررات زدایی وزارت اقتصاد، فرایند صدور مجوزهای بهره برداری و صادرات گیاهان دارویی، مرتعی، گلخانه، دام و طیور و ابزیان تسهیل شد.
به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی مصوبات سی و چهارمین نشست هیأت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای كسب و كار ابلاغ نمود.
هیأت مقررات زدایی و تسهیل صدور مجوزهای كسب و كار در جلسه مورخ ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ به استناد ماده ۷ قانون اجرای سیاست های كلی اصل ۴۴ قانون اساسی و اصلاحات بعدی آن به شرح زیر تصویب كرد:
الف- تسهیل فرآیندهای صدور مجوزهای در رابطه با بهره برداری و صادرات گیاهان دارویی و مرتعی
۱- وزارت جهاد كشاورزی (سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری كشور) مكلف است به منظور تسهیل در فرآیندها و پیشگیری از طولانی شدن زمان (كاهش هزینه و زمان) در عرضه مجوزهای جزءهای ۶ و ۸ بند ب ماده ۲ ابلاغیه شماره ۹۸/۱/۲۲۶۳۶ مورخ ۱۳۹۸/۰۷/۰۳ سازمان مذكور، ترتیبی اتخاذ نماید كه از تاریخ ۱۳۹۹/۲/۱ پروانه حمل در استان مربوطه صادر و رونوشت آن از راه درگاه ها و سیستم اتوماسیون اداری برای اطلاع اداره كل هر استان و اتحادیه صادركنندگان گیاهان دارویی و فراورده های غذایی ایران ارسال شود، به صورتی كه نیازی به عرضه فیزیكی اسناد نباشد.
۲- سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری كشور موظف است با همكاری اتحادیه صادركنندگان گیاهان دارویی و فرآورده های غذایی ایران و انجمن صنفی كارفرمایی مرتع داران ایران در قالب تفاهم نامه انعقادی حداكثر تا تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۱ شرایط مورد نیاز برای دریافت مجوز صادرات مبحث جز (۱) بند (د) ماده ۲ و متن اصلاحی جز (۵) بند (د) ماده ۲ ابلاغیه پیش گفت را تهیه و به هیأت ارسال نماید.
۳- اتحادیه صادركنندگان گیاهان دارویی و فرآورده های غذایی ایران مكلف است حداكثر تا تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۱۵ لیستی از صادركنندگان به همراه شرایط ارزیابی آنها تهیه و به هیأت ارسال نماید.
ب- در جهت تسهیل فرایند صدور مجوزهای واحدهای گلخانه ای و دام و طیور و آبزیان
۱- وزارت نیرو مكلف است حداكثر تا تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۱۵ امكان دسترسی وزارت جهاد كشاورزی را به سامانه ساماب فراهم نماید. با دسترسی وزارت جهاد كشاورزی به داده های سامانه فوق و با رعایت ضوابط و مقررات وزارت نیرو، هیچ گونه استعلامی برای اعتبار پروانه چاه های آب صورت نخواهد گرفت.
۲- وزارت نیرو مكلف است به استعلام های حریم برق ظرف حداكثر هفت روز كاری پاسخ دهد. عدم پاسخگویی در ظرف مدت تعیین شده به منزله موافقت به دستگاه به حساب می آید.
۳- سازمان حفاظت محیط زیست مكلف است با رعایت مواد ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر محیط كسب و كار، ضوابط استقرار زیست محیطی را به صورت كامل حداكثر تا تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۱۵ تهیه و به هیأت ارسال نماید.
۴- سازمان حفاظت محیط زیست مكلف است برای مناطق حفاظت شده (تحت مدیریت این سازمان محیط زیست)، پاسخ هر استعلام را ظرف ۱۰ روز كاری عرضه نماید. عدم پاسخگویی در ظرف مدت تعیین شده به منزله موافقت دستگاه به حساب می آید. برای سایر مناطق هم بر مبنای ضوابط استقرار تعیین خواهد شد.
۵- وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی موظف است حداكثر تا تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۱ اطلاعات جرایم ابنیه و آثار باستانی شناسایی شده را به صورت برخط اعلام نماید. همینطور این وزارت حداكثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۲/۱ فعالیتهای ممنوعه برای جرایم یاد شده را مشخص نماید.
۶- به منظور پیشگیری از دریافت استعلام های تكراری و مجدد از متقاضیان، چنانچه استعلام ها توسط سازمان مهندسی كشاورزی و منابع طبیعی دریافت می شود، احتیاج به انجام استعلام مجدد توسط بانك كشاورزی جهت بررسی و تأیید طرح های متقاضیان سرمایه گذاری نیست.
۷- شركت ملی گاز ایران و واحدهای استانی بعد از دریافت نقاط utm از جانب سازمان نظام مهندسی كشاورزی و منابع طبیعی، موظف به پاسخگویی ظرف مدت ۱۰ روز كاری در مورد جرایم خطوط انتقال گاز هستند. عدم پاسخگویی در مهلت تعیین شده به منزله موافقت واحدهای مذكور به حساب می آید.
۸- دستورالعمل شماره ۶۲/۲۲۳۷۹۷ مصوب سال ۱۳۸۶ وزارت امور اقتصادی و دارایی - بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران، به سبب ایجاد انحصار كانون مشاوران اعتباری و سرمایه گذاری بانكی و بانكهای عامل ابطال می شود. در همین راستا بانك مركزی جمهوری اسلامی ایران مكلف است حداكثر ظرف مدت یك ماه با همكاری معاونت امور بانكی، بیمه و شركت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، دستورالعمل مرتبط را با هدف رفع انحصار كانون های یاد شده و با رعایت مواد ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر محیط كسب و كار تهیه نماید. در این دستورالعمل باید شیوه طرح نویسی و ضوابط مربوط به آن و كفایت طرح توجیهی تأیید شده توسط یك مرجع ذی صلاح به صورت شفاف قید شود.
ج- مجوزهای اتاق تعاون
۱- مجوزهای اتاق تعاون شامل صدور كارت بازرگانی و صدور كارت عضویت با شرایط و مراحل تعیین شده در درگاه ملی مجوزهای كشور به آدرس www.G۴b.ir به تصویب رسید.
۲- به سبب معتبر نبودن مبانی قانونی مجوز گواهی فعالیت، بارگذاری آن در درگاه ملی مجوزهای كسب و كار موضوعیت ندارد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب