در گفت وگو با ارتباط با مشتری اعلام شد

چند نفر با وام اشتغال روستایی سر كار رفتند؟

چند نفر با وام اشتغال روستایی سر كار رفتند؟

ارتباط با مشتری: مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید از پرداخت ۱۹۷۱ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی اطلاع داد و اظهار داشت: علاوه بر راه اندازی ۲۰۰۰ صندوق محلی در استانهای مختلف كشور درصدد هستیم با برنامه ای مدون بیشتر از ۱۰۰۰ صندوق دیگر راه اندازی شود.



اصغر نوراله زاده در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: با عنایت به استقبال متقاضیان، صندوق كارآفرینی امید با بررسی پتانسیل ها و ظرفیت های منطقه ای به منظور پشتیبانی از كسب و كارها و بهبود اقتصاد و معیشت روستائیان در استان هایی كه تابحال موفق به پرداخت ۸۰ درصد اعتبار ابلاغی خود از مرحله سوم و چهارم اشتغال روستایی شده اند، ۱۶۷ میلیارد تومان اعتبار مازاد معادل ۲۰ درصد اعتبار ابلاغی مختص كرده است.

به گفته وی صندوق كارآفرینی امید در مجموع ۱۰درصد مازاد كل اعتبار ابلاغی در مرحله سوم و چهارم از محل بودجه داخلی خویش را به ۱۳ استان اختصاص داد.

مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید تصریح كرد: این صندوق بعنوان تنها سازمان توسعه ای در طرح اشتغال روستایی، بر مبنای تجارب موفقی كه در اجرای پروژه های اشتغال روستایی داشته با فاصله گرفتن از الگوی بانكداری، برنامه نظام تأمین مالی فراگیر را به شكل مطلوبی پیاده سازی و اجرایی كرده است.

كاهش حاشیه نشینی با اجرای سه طرح روستایی

وی اظهار داشت: ما با مطالعه و بررسی تجارب بین المللی و بررسی ظرفیتهای داخلی، با هدف پیشگیری از مهاجرت روستاییان به كلان شهرها، كاهش حاشیه نشینی، ماندگار كردن ساكنان روستا و افزایش تولید داخلی و بهره وری، پشتیبانی از روستاها را در چارچوب سه طرح "هر روستا یك محصول"، "روستای بدون بیكار" و "صندوق های خرد محلی" در دستور كار داریم.

نوراله زاده افزود: در طرح"هر روستا یك محصول"، صندوق با شناسایی مزیت رقابتی مناطق مختلف، پشتیبانی از تولید یك محصول محوری و شناسایی و پشتیبانی از زنجیره تولید تا فروش محصول را به منظور پشتیبانی از تولید داخلی و رونق اقتصادی روستا دنبال می‏ كند.

حمایت از ۱۶۰ روستا در طرح "هر روستا یك محصول"

به گفته مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید هم اكنون ۱۶۰ روستا در"طرح هر روستا یك محصول" مورد حمایت قرار گرفته كه از آن جمله می توان روستای برندق (روستای بادام زمینی)، روستای سارمران (روستای كشت گلخانه ای خیار)، روستای مافی كندی (روستای هنرمندان مجسمه ساز) و روستای قلعه ممكا (دهكده قارچ) را نام برد.

وی مهمترین هدف طرح روستای بدون بیكار را كاهش نرخ بیكاری در جوامع روستایی ذكر كرد و اظهار داشت: در جهت چشم انداز ایران ۱۴۰۴ با اجرای طرح روستای بدون بیكار و استفاده از فرصتها و امكانات روستا، بخصوص نیروهای توانمند انسانی به دنبال دستیابی به جامعه ای روستایی با صفر درصد بیكاری هستیم.

هدفگذاری برای تاسیس ۱۰۰۰ صندوق خرد محلی

نوراله زاده همینطور از ایجاد ۱۱۴ روستای بدون بیكار در كشور به همت صندوق كارآفرینی امید اطلاع داد و اظهار داشت: شناسایی كسب و كارهای محلی، توانمندسازی روستاییان و ارتقای سرمایه های اجتماعی مهمترین دستاوردهای صندوق در این طرح به حساب می آید.

مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید با اشاره به اینكه صندوق های خرد محلی همچون منابع تأمین سرمایه و اعتبار مورد نیاز تولید كنندگان روستایی هستند، اضافه كرد: صندوق كارآفرینی امید با هدف رونق بخشیدن به كسب و كارهای كوچك و خانگی، ترویج كارآفرینی، اشتغالزایی و توان افزایی برای زنان روستایی و توسعه اقتصاد خانوارهای روستایی تابحال علاوه بر راه اندازی ۲۰۰۰ صندوق محلی در استانهای مختلف كشور، درصدد است تا با برنامه ای مدون بیشتر از ۱۰۰۰ صندوق دیگر را راه اندازی كند.

به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، طرح روستای بدون بیكار همچون طرح های در دست اجرای صندوق كارآفرینی امید است كه از راه اختصاص وام به مشاغل خرد و كوچك روستایی به اجرا در می آید. هم اكنون روستای مافی كندی یكی از روستاهای بدون بیكار و یك خوشه بزرگ كسب و كار به حساب می آید كه توانسته با اشتغالزایی برای خانوارهای روستایی عنوان روستای بدون بیكار را به خود اختصاص دهد.




1398/11/24
01:46:19
5.0 / 5
3948
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
لینک دوستان ارتباط با مشتری
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری