معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری به مهر خبر داد

اصلاح 10 ایراد قانون اشتغال روستایی

اصلاح 10 ایراد قانون اشتغال روستایی

به گزارش ارتباط با مشتری معاون توسعه روستایی و مناطق محروم كشور، از استخراج حدود ۱۰ ایراد برنامه اشتغال روستایی و عشایری اطلاع داد و ابراز امیدواری كرد در سال آینده اصلاحات طرح در قانون اعمال شود.



محمد امید در گفتگو با خبرنگار مهر، تصریح كرد: برنامه اشتغال روستایی و عشایری بعنوان تجربه اول یك برنامه موفق در حوزه اشتغالزایی با اولویت مناطق روستایی، عشایری و مرزی بود اما گرفتار ضعف هایی است. در چارچوب مشاركت بین دستگاهی با وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی ایرادات این برنامه استخراج شده است كه اگر این ایرادات رفع گردد می تواند كارایی قانون پشتیبانی از ایجاد و توسعه اشتغال روستایی و عشایری را افزایش دهد.
وی اظهار داشت: یكی از این پیشنهادات در اصلاح برنامه افزایش اختیارات استان ها بود چونكه رفع بروكراسی های اداری در فرآیند اجرا می تواند ظرفیت های برنامه اشتغال روستایی و عشایری را ارتقا دهد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم كشور با اشاره به اینكه پرداخت تسهیلات با نرخ سود ۴، ۶ و ۱۰ درصد با دوره بازپرداخت ۹ ساله یك ظرفیت خوب برای اشتغال كشور است، افزود: بنابراین با بازبینی قانون می توانیم این ظرفیت ها را افزایش دهیم تا بهره بهتری از این برنامه ببریم.
امید، با اشاره به مهمترین ایرادات برنامه اشتغال روستایی و عشایری اظهار داشت: در سفرهای استانی با ایراداتی مواجه شدیم كه در صورت اصلاح، برخی بانك ها می توانند همكاری بهتری داشته باشند. همینطور در قانون مشخصاً سهم هر فعالیت اقتصادی از برنامه اشتغال روستایی و عشایری مشخص شده است به نحوی كه بخش كشاورزی ۴۵ درصد از تسهیلات را باید به خود اختصاص دهد. این محدودیت و سهم فعالیتهای اقتصادی از تسهیلات اشتغال روستایی را باید حذف نماییم.
وی با اشاره به اینكه هر استان باید به تناسب ظرفیت های استانی و خارج از محدودیت، بتواند به فعالیتهای اقتصادی تسهیلات پرداخت كند، اضافه كرد: همینطور برخی تكالیف قانونی، فرآیند پرداخت تسهیلات توسط بانك ها را زمان بر كرده است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم كشور اضافه كرد: یكی از مسائلی كه بسیار مهم می باشد و باید تعیین تكلیف شود، دستگاه های مختلف تصمیم گیر جهت بررسی طرح های توجیهی متقاضیان تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری است.
امید افزود: بعنوان مثال برای دریافت تسهیلات ایجاد فضای بوم گردی علاوه بر اینكه دستگاه مربوطه یعنی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید طرح را تأیید كند، بانك هم مجدد باید طرح توجیهی متقاضی را بررسی كند كه فرآیند را برای متقاضیان زمان بر می كند.
وی با اشاره به اینكه با همكاری وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی و همینطور سازمان برنامه و بودجه حدود ۱۰ ایراد برنامه اشتغال روستایی را استخراج كرده ایم تصریح كرد: برای سرعت و دقت در اجرای برنامه امیدواریم سال آینده بتوانیم اصلاحات لازم را در قانون اعمال نماییم.

1398/12/04
22:59:52
5.0 / 5
3807
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری