افزایش ۴ درصدی جابجایی كالا در ایام كرونایی بعلاوه جزئیات

افزایش ۴ درصدی جابجایی كالا در ایام كرونایی بعلاوه جزئیات

به گزارش ارتباط با مشتری مدیركل دفتر حمل و نقل كالا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از افزایش ۴ درصدی جابجایی كالا در كشور از آغاز اسفندماه تا كنون نسبت به مدت مشابه سال قبل اطلاع داد و اظهار داشت: همه اقدامات مقابله ای برای ناوگان جابجایی كالا در كشور در جهت پیشگیری از انتشار ویروس كرونا با دقت و جدیت انجام می شود.


به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، به دنبال انتشار ویروس كرونا در كشور و افزایش آمار مبتلایان و جانباختگان، ستاد مركزی مقابله با كرونا مصوباتی در زمینه اعمال محدودیت تردد و ورودی و خروجی های شهرها و استان های درگیر ابلاغ نمود و در این راستا ورود ماشین های شخصی با پلاك غیر بومی به استان های گیلان و مازندران تا اطلاع ثانوی ممنوع گردید.
غلامحسین دغاغله، مدیركل دفتر حمل و نقل كالا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای درباره وضعیت جابجایی كالا در كشور در این ایام به ایسنا اظهار داشت: هیچ محدودیتی برای ناوگان باری و جابجایی كالا بخصوص كالاهای اساسی اعمال نشده و نخواهد شد و بر مبنای جدیدترین آمارهای دریافت شده از آغاز اسفند ماه سال جاری تا كنون ۴ درصد جابجایی كالا در كشور نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.
وی درباره اقدامات و تمهیدات اندیشیده شده برای پیشگیری از انتشار ویروس كرونا از راه ناوگان باری اظهار نمود: چندین دستورالعمل تا كنون طی هفته های گذشته به همه استان ها ابلاغ گردیده و بر صحت اجرای آن نظارت می نماییم. یكی از این دستورالعمل ها این است كه برای تبدیل نوبت مجازی به نوبت واقعی در پایانه های بار دیگر نیازی به ثبت اثرانگشت از جانب رانندگان نیست. همینطور در پایانه های بار ضمن ضدعفونی كردن افراد و وسایل حمل و نقل عمومی جابجا كننده بار تب سنجی از رانندگان انجام می شود و اقلام بهداشتی در اختیار آنان قرار می گیرد.
مدیركل دفتر حمل و نقل كالا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود: همینطور دستورالعملی ابلاغ كرده ایم كه در سالن های اعلام بار نیازی به تجمع رانندگان در یك جا نباشد و ضمن افزایش فاصله صندلی ها در سالن های بار ساعت اعلام بار را كه قبلا در سه ساعت مشخص (۸ صبح، ۱۲ ظهر و ۸ شب) بود را برداشته ایم و از ۸ بامداد تا ۱۲ شب بارها بدون محدودیت ساعتی اعلام می شود و نیازی به توقف و انتظار رانندگان در سالن های بار نیست.
دغاغله با اشاره به اینكه برخی بارها مانند بارهای با مسافت نزدیك و كالاهای اساسی و تره بار نیازی به اعلام بار ندارند، اظهار داشت: ضدعفونی كردن سالن های اعلام بار در هر روز در دو مرحله بامداد و پس از ظهر انجام می شود و در تبادلات اسناد بار و اسناد مالی بین راننده و شركت های مختلف اعلام نموده ایم كه هیچ گونه وجه نقدی مبادله نشود و همه شركت ها ملزم به انجام این كار با دستگاه پز هستند و باید دستمال كاغذی و دستكش را در اختیار رانندگان قرار دهند. همینطور برای تحویل بارنامه و حواله از كیسه فریزر استفاده گردد.
وی اظهار نمود: یكی دیگر از اقداماتی كه در این حوزه انجام دادیم این است كه در پایانه های بزرگ، كلینیك ها و درمانگاه ها را توسعه داده و تقویت كرده ایم و با همكاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در جهت توسعه فعالیتهای این مراكز حضور پزشك ۲۴ ساعته را درخواست كرده و عملی كرده ایم و در این راستا اعتباراتی را به استان ها تزریق كردیم.
به قول مدیركل دفتر حمل و نقل كالا سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای یكی دیگر از اقداماتی كه در جهت تسریع در جابجایی كالا انجام شده، این است كه بر خلاف سال های گذشته كه محدودیت تردد و جابجایی كالا از ۲۵ اسفند سال جاری تا ۱۵ فروردین سال ۱۳۹۹ برای تسهیل در تردد مسافران انجام می شد این محدودیت سال جاری برداشته شده و مواد سوختی، كالاهای فاسد شدنی و انواع كالاهای اساسی از این محدودیت تردد مستثنی شده اند.




منبع:

1398/12/21
14:51:41
5.0 / 5
3516
تگهای خبر: آموزش , پزشك , شركت , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری