ضرر ۸ میلیارد دلاری ایرلاین های آمریكای لاتین از لغو پروازها

ضرر ۸ میلیارد دلاری ایرلاین های آمریكای لاتین از لغو پروازها

ارتباط با مشتری: سازمان حمل و نقل هوایی منطقه آمریكایی لاتین (ALTA) اخیرا برآورد و اعلام نموده است كه ایرلاینهای این منطقه از لغو پروازهای ناشی از شیوع گسترده ویروس كرونا، هشت میلیارد دلار ضرر خواهند كرد.


به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، بنظر می رسد كه شركتهای هواپیمایی مستقر در منطقه آمریكای جنوبی یكی بعد از دیگری به لغو و تعلیق پروازهای بین المللی خود اقدام می كنند.
همزمان با شیوع گسترده ویروس كرونا در كشورهای مختلف جهان، خیلی از شركت های هواپیمایی بمنظور حفظ سلامت و بهداشت جامعه و همین طور جلوگیری از انتقال و انتشار بیشتر این ویروس خطرناك و مرگبار، تمامی پروازهای داخلی و خارجی خودرا لغو كرده و به حالت تعلیق در آورده اند.
طبق گزارش رویترز، كارشناسان و مفسرین فعال در سازمان حمل و نقل هوایی منطقه آمریكای لاتین (ALTA) اخیرا برآورد و اعلام نموده اند كه ایرلاین های مستقر در این منطقه از لغو و تعلیق پروازهای ناشی از شیوع گسترده ویروس كرونا كه در نهایت منجر به زمین گیر شدن هواپیماها و تعدیل نیروهای انسانی و افزایش هزینه های مربوطه خواهد شد، با بحران های مالی گسترده ای روبه رو شده و متحمل ضرر و زیان هشت میلیارد دلاری خواهند شد.
بعنوان مثال، ایرلاین كوپا ایرلاینز بعنوان شركت هواپیمایی حامل پرچم كشور پاناما اعلام نموده كه از تاریخ ۲۲ مارس تا ۲۱ آوریل سال جاری میلادی تمامی پروازهای داخلی و خارجی خودرا لغو خواهدنمود.
اندكی پیش تر نیز ایرلاین اینترجت مكزیك بعنوان یكی از بزرگترین ایرلاین های فعال در این كشور نیز از لغو تمامی پروازهای بین المللی خود از تاریخ ۲۴ مارس سال جاری میلادی تا اطلاع ثانوی آگاهی داده بود.
كلمبیا نیز در اقدامی مشابه روز پنجشنبه اعلام نموده بود كه تمامی سفرها و پروازهای بین المللی ورودی به این كشور را بمنظور جلوگیری از شیوع ویروس كرونا و حفظ سلامت و بهداشت جامعه ممنوع اعلام خواهدنمود.
شركت هواپیمایی آویانسا (Avianca) بعنوان ایرلاین حامل پرچم كشور كلمبیا نیز روز جمعه اعلام نموده بود كه بالغ بر ۵ هزار نفر از كاركنان و پرسنل این ایرلاین بزرگ را به مرخصی بدون حقوق فرستاده است.
دولت آرژانتین نیز اولین كشور آمریكای لاتین بود كه هفته گذشته از منع ورود تمامی مسافران خارجی به مرزهای این كشور آگاهی داد.
در بین كشورهای این منطقه راهبردی، برزیل كه بزرگترین اقتصاد آمریكای لاتین محسوب می شود، تنها كشوری بوده كه همچون سایر همسایگان خود، تابحال محدودیت های جدی و سختگیرانه ای در تردد و سفرهای هوایی اعلام نكرده و بگفته وزارت حمل و نقل این كشور هنوز برنامه ای برای تعطیلی فرودگاه های برزیل ندارد.
همزمان با شروع گسترده و شیوع ویروس كرونا در كشورهای مختلف جهان خیلی از ایرلاین ها بمنظور جلوگیری از انتشار بیشترین ویروس و همین طور حفظ سلامت و بهداشت جامعه، پروازهای خود به مناطق گسترده ای از جهان كه الان با كرونا به شدت درگیرند، را تا اطلاع ثانوی لغو كرده و به حالت تعلیق درآورده اند. همین لغو پروازها باعث شده كه شركت های هواپیمایی ضرر و زیان های مالی گسترده ای را متحمل شوند و خیلی از خطوط هوایی پرتردد و درآمدزایی آنها به حالت غیرفعال تغییر حالت دهد. خیلی از هواپیماها نیز الان در فرودگاه های بزرگ و پر تردد جهان زمین گیر شده اند.
همه این مسائل باعث شده خیلی از كارشناسان و مفسرین فعال در حوزه هوانوردی، صدمات وارده از طرف شیوع ویروس كرونا بر صنعت هوانوردی و گردشگری را به حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر به برج های دوقلوی ایالات متحده آمریكا تشبیه كنند كه البته به عقیده آنها لطمه های این ویروس خطرناك بمراتب بسیار بیشتر و گسترده تر خواهد بود به شكلی كه انتظار می رود شیوع كرونا در جهان عنوان بزرگترین كابوس برای ایرلاین ها را به خود اختصاص دهد.
قبل تر كارشناسان سازمان هوانوردی بین المللی غیرنظامی ایكائو (ICAO) با انتشار گزارشی مفصل درباب ضرر و زیان های مالی گسترده شركت های هواپیمایی در سراسر جهان تحت تاثیر شروع ویروس كرونا به شدت ابراز نگرانی كرده بودند.
سازمان بین المللی حمل و نقل هوایی یاتا نیز در برآوردهای قبلی خود اعلام نموده بود كه كاهش تردد، تعلیق و لغو پروازها سبب خواهد شد كه حجم ترافیك هوایی جهان امسال میلادی با یك كاهش ۴.۷ درصدی روبرو شود كه این بیشترین میزان از بحران های مالی در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ میلادی محسوب می شود. این در حالیست كه هنوز تبعات منفی این كاهش حجم ترافیك هوایی در جهان روی میزان سوددهی و درآمدزایی ایرلاین ها هنوز معلوم و مشخص نشده است.




منبع:

1399/01/03
20:21:20
5.0 / 5
3431
تگهای خبر: اقتصاد , جامعه , درآمد , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری