ماجرای گرانی پوشاك و حاشیه سود بالای تولید كننده
ارتباط با مشتری: مدیر طرح ملی تكاپوی وزارت كار معتقد می باشد بالا بودن حاشیه سود تولید كننده داخلی و بستن تعرفه روی پارچه و پنبه سبب گران شدن پوشاك شده و مردم را به سمت خرید كالای قاچاق سوق می دهد.
رضا تازیکی در گفت و گو با ایسنا، درباره آمار قاچاق پوشاک در کشور اظهار نمود: آمار رسمی را ستاد مبارزه با قاچاق اعلام می کند و ممکنست از این رقم بیشتر باشد ولی طبق آمار رسمی که به آن استناد می نماییم میزان قاچاق پوشاک حدود ۲.۵ میلیارد دلار است و پوشاک همیشه جزو رتبه های اول و دوم کالاهای قاچاق به کشور چه از لحاظ حجم و چه از لحاظ ارزش بوده است.
وی ادامه داد: این مساله نشان میدهد که بازار داخل ما کشش پوشاک قاچاق را دارد چون تولید داخلی ما به آن اندازه نیست که پوشش دهد. متاسفانه پوشاکی که به داخل کشور قاچاق می شود هم به لحاظ قیمت و هم به لحاظ کیفیت با پوشاک داخلی ما رقابت می کند بنابر این لازم است که قیمتهایمان را جهانی نماییم و کیفیت تولیداتمان را بالا ببریم.
به اعتقاد مدیر طرح ملی تکاپوی وزارت کار، وقتی قیمت تولید داخلی گران و حاشیه سود تولید کننده پوشاک در کشور گران باشد طبیعی است که مشتری نمی خرد.
وی اشاره کرد: تولید کنندگان ما به سود بالا و تولید کم عادت کرده اند در صورتیکه اگر تولید را بالا ببرند و سود کم داشته باشند بازار را در اختیار می گیرند و به سود اصلی می رسند، در عوض قیمت تمام شده پایین می آید و مشتری برای خرید تولید داخل ترغیب می شود.
تازیکی تعرفه ها را از دیگر علل قاچاق پوشاک به کشور دانست و اظهار داشت: یکی از دلیلهای قیمت تمام شده، تعرفه هایی است که روی پارچه و پنبه بسته ایم و همین مورد موجب گران شدن پوشاک در کشور شده است. طبعا وقتی پوشاک گران شود مردم به سمت کالای قاچاق و ارزانتر می روند.
مدیر طرح ملی تکاپوی وزارت کار با تاکید بر اهمیت استانداردسازی پوشاک در کشور اظهار نمود: متاسفانه هم اکنون صنعت پوشاک کشور استاندارد نیست و بخش اعظمی از فروش آنلاین پوشاک و کفش ما مشکل دارد چون سایزها درست نیست و تنها یک سایز مشخص داریم و مرکزی هم برای استاندارد سازی وجود ندارد پس با چنین مساله ای روبه رو هستیم.
او در آخر از راه اندازی آزمایشگاه مرجع نساجی و پوشاک کشور آگاهی داد و اظهار داشت: باتوجه به آنکه چنین آزمایشگاهی در کشور وجود ندارد، ایجاد مرجع نساجی و پوشاک را در دستور کار قرار داده ایم.
به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، برابر آمار ستاد قاچاق کالا سالانه ۲.۵ میلیارد دلار قاچاق پوشاک در کشور وجود دارد که این میزان قاچاق به اندازه ایجاد ۸۰۰ هزار نفر شغل در کشور است.
منبع: hcrm.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب