هواپیمای ایرانی سیمرغ پرواز کرد

هواپیمای ایرانی سیمرغ پرواز کرد

ارتباط با مشتری: ارتباط با مشتری: وزیر راه و شهرسازی اعلام نمود در ایام گذشته نخستین پرواز موفق هواپیمای سیمرغ انجام و به مدار خدمت رسانی اضافه شده است.


به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، مدیرعامل سازمان صنایع هوایی آذرماه سال قبل درباب روند آماده سازی هواپیمای سیمرغ اظهار داشته بود: هواپیمای سیمرغ را که اردیبهشت ماه با حضور وزیر دفاع رونمایی کردیم، امروز مراحل تاکسی (نحوه بلند شدن هواپیما از زمین) را انجام داده و برای پرواز آماده می شود.
بعد از آن محمد محمدی بخش -رئیس سازمان هواپیمایی کشوری- سال قبل درباره ی ساخت هواپیمای بومی توضیح داد: طراحی و نیازسنجی ساخت هواپیمای ایرانی انجام شده و این هواپیما یک پلت فرم اولیه ایران ۱۴۰ داشته که به سیمرغ تبدیل گشته است. هواپیمای مسافربری سیمرغ ۷۵ نفره و طول آن از هواپیمای ایران ۱۴۰ بلندتر است.
محمدی بخش همین طور همان زمان وعده داده بود که به زودی درباره ی پیشرفت های این هواپیما اطلاع رسانی خواهد شد. او حتی بعد از آن هم از ساخت و بهره برداری از هواپیمای ایران ۱۴۰ آگاهی داده و گفته بود که نخستین پرواز پلت فرم جدید هواپیمای ایران ۱۴۰ تا پایان ۱۴۰۱ انجام خواهد شد؛ اما این وعده سال قبل عملی نشد.
بیشتر بخوانید ساخت هواپیمای ایرانی؛ از وعده تا عمل هواپیمای بومی ایران۱۴۰ آماده پرواز است پرواز هواپیمای ترابری سیمرغ
باوجود این در نهایت مهرداد بذرپاش ظهر امروز (سه شنبه ششم تیرماه) در مسافرت خود به استان اصفهان ضمن بازدید از شرکت هواپیماسازی ایران (هسا)، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: درباب ظرفیتهای مجموعه هسا شنیده بودم اما امروز متوجه شدم که عملکرد این مجموعه بسیار جلوتر از شنیده هاست. شاخص هایی که در مجموعه هسا محقق شده در تراز جهانی است.
وی ادامه داد: پیرو بازدید ریاست محترم جمهور از مجموعه هسا در سال قبل و وعده پرواز هواپیمای ترابری سیمرغ، در ایام گذشته نخستین پرواز موفق این هواپیما انجام و به مدار خدمت رسانی افزوده شد که این خبر برای صنعت هوایی کشور نویدبخش است. از مدیران مجموعه هسا خواستاریم که ظرفیتهای هواپیماسازی را در خدمت هواپیماهای مسافری نیز گسترش دهند. دراین زمینه به نقطه قابل قبولی رسیده ایم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ظرفیتهای مجموعه هسا برای افزایش تاب آوری صنعت هوایی، افزود: این صنعت می تواند تکنولوژی تعمیرات قطعات هواپیماها را نیز تامین کند. صنعت هواپیمایی کاملا تحریم است که همین موضوع منجر به توسعه ظرفیتهای این حوزه شده است.
افزایش تاب آوری صنعت هوایی با بومی سازی
بذرپاش افزود: شاخص تاب آوری صنعت نشان میدهد که چقدر یک صنعت در مقابل تحریم ها زمین گیر نمی گردد. حضور مجموعه هایی همچون هسا می تواند تاب آوری صنعت هوایی را تا حد زیادی افزایش دهد. امروز در کمتر موردی به ارسال قطعات تعمیری به خارج از کشور داریم و می توان گفت همه نیازهای تعمیراتی هواپیمایی در داخل کشور به انجام می رسد.
وی با اعلان اینکه کشورها نیز بر توانایی های مجموعه هسا اذعان دارند، اظهار داشت: صنعت هواپیماسازی باید اعتماد به نفس ملی داشته باشد و بدین جهت نیازمند معرفی ظرفیتهای این صنعت به فعالان این حوزه هستیم. امید است هرچه زودتر بتوانیم هواپیمایی مسافربری را به مدار اضافه نماییم. با وجود دستاوردهای فعلی صنعت ساخت هواپیما و زیرساخت های آن، هیچ چیزی برای ساخت هواپیمای مسافری کم نداریم و می توانیم با تامین دیگر زیرساخت ها، هواپیمای ایرانی کاملا داخلی را با موفقیت به مدار صنعت هواپیمایی اضافه و تحریم ها را در این بخش نیز بی اثر نماییم.
وزیر راه و شهرسازی اشاره کرد: دولت باید حامی اصلی صنعت هواپیمایی باشد تا ناوگان هواپیمایی ظرفیت مسافری را افزایش دهد. بدین سبب از ظرفیتهای مالی وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری برای پشتیبانی از مجموعه های فعال به کار می گیریم.




منبع:

1402/04/07
19:33:27
0.0 / 5
336
تگهای خبر: شركت , صنعت , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری