در پاسخ به مهر مطرح شد؛

پیمانكاران باید كاهش ساعت كار بانوان با شرایط خاص را اجرا كنند

پیمانكاران باید كاهش ساعت كار بانوان با شرایط خاص را اجرا كنند

به گزارش ارتباط با مشتری بانك كشاورزی در مورد گلایه یكی از كاركنان این بانك در خصوص عدم اجرای كاهش ساعت كار بانوان دارای شرایط خاص، اعلام نمود: شركتهای پیمانكار نیروهای قرارداد حجمی بانك باید این قانون را اجرا كنند.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، با عنایت به كارشكنی برخی دستگاه ها در اجرای قانون كاهش ساعت كار بانوان دارای شرایط خاص و اجرای سلیقه ای این قانون توسط برخی پیمانكاران یا كارفرمایان، خبرگزاری مهر در گزارشی به این مورد پرداخت.
در گزارش مذكور یكی از كارمندان شركتی بانك عامل حوزه كشاورزی از عدم اجرای این قانون گلایه كرده بود.
در واكنش به این انتقاد، بانك عامل حوزه كشاورزی با ارسال توضیحاتی به خبرگزاری اعلام نمود: از آنجائیكه نیروهای قرارداد حجمی با استفاده از شركت های پیمانكار مشغول به فعالیت هستند، اجرای قانون كاهش ساعت كار بانوان هم باید با استفاده از شركت های مذكور صورت گیرد. متن كامل توضیح به این شرح است:
برون سپاری بعضی از فعالیت های سازمان ها با استفاده از واگذاری امور خدماتی و پشتیبانی به بخش خصوصی از سال ۱۳۷۹ و همزمان با اجرای برنامه سوم توسعه اقتصادی و اجتماعی كشور شروع شد و بانك كشاورزی به موازات اجرای سیاست های اصولی دولت در این زمینه نسبت به تدوین اهداف برون سپاری بعضی از فعالیت های خود اقدام نموده و با استفاده از برگزاری مناقصه و عقد قرارداد با شركت ها و موسسات غیردولتی، بر مبنای فعالیت مشخص، حجم كار معین و قیمت كل بخشی از خدمات مورد نیاز و قابل واگذاری نظیر امور خدماتی، اپراتوری، كلرینگ و... به شركت های طرف قرارداد واگذار شده است.
از آنجا كه نیروهای قرارداد حجمی با استفاده از شركت های پیمانكار مشغول به فعالیت هستند، اجرای قانون كاهش ساعت كار بانوان هم باید با استفاده از شركت های مذكور صورت گیرد ضمن اینكه بر مبنای مصوبات مجلس شورای اسلامی و ماده ۱۸ قانون مدیریت خدمات كشوری، دستگاه های اجرایی تعهد و مسئولیتی در قبال نیروهای قرارداد حجمی ندارند.
همچنین بانوانی كه در چارچوب قرارداد حجمی در سراسر كشور مشغول به خدمت هستند، با عنایت به پیش بینی استفاده از یك ساعت مرخصی شیردهی (بدون كسر از مرخصی استحقاقی) و به استناد تبصره ۱ ماده ۳ قانون ترویج تغذیه و با شیر مادران، از قانون ذكر شده استفاده می نمایند و علاوه بر موارد فوق، در مقاطع شش ماهه از مزایای پیش بینی شده در طرح رحمت (بانوان سرپرست خانوار) و همینطور پاداش های موردی در روز زن و... برخوردار می شوند.
توضیح مهر
بر اساس این گزارش، با این توضیحات شركت های پیمانكاری هم آنگونه كه در ماده واحده قانون «كاهش ساعت كار بانوان دارای شرایط خاص» آمده است، باید بتوانند از مزایای این قانون استفاده كنند و شركت مذكور هم در اجرای قانون كارشكنی می كند.بر اساس ماده واحده این قانون، ساعات كار هفتگی بانوان شاغل شامل «رسمی»، «پیمانی» و «قراردادی» كه موظف به ۴۴ ساعت كار در هفته هستند به شرط داشتن شرایط خاصی كه در قانون به آن اشاره شده است، ۳۶ ساعت در هفته با دریافت حقوق و مزایای همان ۴۴ساعت تعیین شد.بر اساس شرایطی كه در این قانون عنوان شده، بانوان شاغل «دارای معلولیت شدید»، «فرزند زیر۶ سال تمام»، «همسر یا فرزند معلول شدید»، «مبتلا به بیماری صعب العلاج» یا «زنان سرپرست خانوار شاغل» در دستگاههای اجرائی و بخش غیردولتی شامل مشمولان قانون كار و قانون تأمین اجتماعی، مشمول این قانون حمایتی می شوند.

1397/10/17
21:42:52
5.0 / 5
4265
تگهای خبر: اجتماعی , اقتصاد , بانك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
لینک دوستان ارتباط با مشتری
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری