۵۱ درصد تهرانی ها صاحب خانه نیستند

۵۱ درصد تهرانی ها صاحب خانه نیستند

به گزارش ارتباط با مشتری مقایسه بین دو سرشماری سال های ۹۰ با ۹۵ نشان داده است كه خانوارهای اجاره نشین از ۲۶.۷ درصد در كل كشور در سال ۱۳۹۰ به ۳۰.۷ درصد در سال ۱۳۹۵ افزایش یافته است.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، روزنامه ایران نوشت: بر مبنای آخرین سرشماری انجام شده در كشور مربوط به سال ۱۳۹۵، جغرافیای استانی مالك و مستأجران در كشور با تغییرات زیادی همراه شده است؛ به صورتی كه نسبت به پنج سال قبل یعنی سرشماری سال ۱۳۹۰ سهم مالكان واحدهای مسكونی ۲.۲ درصد كاهش یافته است و تعداد خانوارهای مستأجر هم در كل كشور ۴ درصد رشد داشته است. با این وجود این آمار نشان داده است كه سهم واحدهای مسكونی ۷۵ مترمربع و كمتر، از واحدهای مسكونی كشور كاهش یافته و بر تعداد واحدهای مسكونی بیشتر از ۱۵۰ متر مربع افزوده شده است.

بر اساس گزارش جدید مركز آمار ایران، در سرشماری سال ۱۳۹۵، از تعداد ۲۳ میلیون و ۵۸۰ هزار و ۲۲۱ خانوار كشور ساكن در واحدهای مسكونی، ۶۰.۵ درصد از خانوارها مالك عرصه و اعیان (زمین و بنا) بوده اند كه بیشترین درصد مالكیت عرصه و اعیان به ترتیب در استان های اردبیل با ۷۱.۵ درصد، مازندران ۷۱.۴ درصد، خراسان جنوبی ۷۱.۲ درصد، زنجان ۶۹.۹ درصد، گیلان ۶۹.۸ درصد، آذربایجان شرقی ۶۹.۵ درصد و گلستان با ۶۹.۳ درصد اختصاص داشته است.

كمترین سهم مالكیت واحدهای مسكونی در بین استان های كشور هم در این سال، مربوط به استان های تهران با ۴۸.۸ درصد، قم ۴۹.۹ درصد، البرز ۵۱.۸ درصد، خوزستان ۵۶.۸ درصد و كرمانشاه با ۵۷.۲ درصد است. در آبان سال ۱۳۹۰ از تعداد ۲۱ میلیون و ۴۹ هزار و ۹۳۴ خانوار، ۶۲.۷ درصد از خانوارها مالك عرصه و اعیان بوده اند. مقایسه سرشماری سال های ۱۳۹۰ با ۱۳۹۵ نشان داده است كه درصد خانوارهای مالك از ۶۲.۷ درصد در كل كشور در سال ۱۳۹۰ به ۶۰.۵ درصد در سال ۱۳۹۵ كاهش یافته است.

تهران، اجاره نشین ترین استان

همچنین بر اساس این آمارها، در سرشماری سال ۱۳۹۵، ۳۰.۷ درصد خانوارها اجاره نشین بوده اند. بیشترین درصد خانوارهای اجاره نشین به ترتیب در استان های تهران با ۴۳.۵ درصد، البرز با ۴۱ درصد، قم ۳۹.۳ درصد، كرمانشاه ۳۵.۲ درصد و خراسان رضوی با ۳۴.۲ درصد تعلق داشته است. كم ترین تعداد اجاره نشین ها هم در استان های اردبیل با ۱۹.۴ درصد، گلستان ۲۱.۱ درصد، خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی هر كدام ۲۱.۴ درصد و چهارمحال و بختیاری با ۲۱.۸ درصد ساكن بوده اند. در آبان ۱۳۹۰ از تعداد ۲۱ میلیون و ۴۹ هزار و ۹۳۴ خانوار ۲۶.۶ درصد خانوارها اجاره نشین بوده اند.

مقایسه بین دو سرشماری سال های ۹۰ با ۹۵ نشان داده است كه خانوارهای اجاره نشین از ۲۶.۷ درصد در كل كشور در سال ۱۳۹۰ به ۳۰.۷ درصد در سال ۱۳۹۵ افزایش یافته است.

واحدهای مسكونی بزرگ تر شده

در سرشماری سال ۱۳۹۵، از تعداد ۲۲ میلیون و ۸۳۰ هزار واحد مسكونی كشور، مساحت زیربنای ۳۰.۹ درصد از واحدها ۷۵ متر مربع و كمتر از ۱۰.۶ درصد از واحدهای مسكونی بیشتر از ۱۵۰ متر مربع بوده است. بررسی مساحت زیربنای واحدهای مسكونی در استان ها نشان می دهد، بیشترین درصد واحدهای مسكونی با مساحت زیربنای بیشتر از ۱۵۰ متر مربع، مربوط به استان های یزد با ۲۹.۹ درصد، اصفهان با ۲۰.۸ درصد، چهارمحال و بختیاری با ۲۰.۴ درصد، فارس با ۱۸ درصد، سیستان و بلوچستان با ۱۶.۸ درصد، خوزستان ۱۶.۶ درصد و آذربایجان غربی با ۱۵.۷ درصد بوده اند.

بیشترین واحدهای مسكونی با مساحت زیربنای ۷۵ متر مربع و كمتر مربوط به استان های تهران با ۴۹.۶ درصد، گیلان با ۴۴.۸ درصد، قزوین ۴۰.۱ درصد، خراسان شمالی با ۳۷.۲ درصد، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی با ۳۶.۹ درصد و كرمان با ۳۶.۷ درصد بوده اند. در آبان ۱۳۹۰، از تعداد ۱۹ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۷۰۸ واحد مسكونی در كل كشور مساحت زیربنای ۳۲.۵ درصد از واحدها ۷۵ متر مربع و كمتر و ۱۰.۸ درصد از واحدهای مسكونی دارای مساحت زیربنای بیشتر از ۱۵۰ متر مربع بوده است.

مقایسه دو سرشماری سال های ۹۰ با ۹۵ نشان داده است تعداد واحدهای مسكونی با مساحت زیربنای ۷۵ مترمربع و كمتر به جز استان های گیلان، گلستان، همدان و قزوین در سایر استان ها كاهش داشته است اما تعداد واحدهای مسكونی با مساحت زیربنای بیشتر از ۱۵۰ متر مربع در اغلب استان ها افزایش داشته است.




1398/04/27
10:29:58
5.0 / 5
4555
تگهای خبر: كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری