مدیرعامل سازمان بنادر اعلام كرد

شروع ترانزیت ۱۰ میلیون تنی کالا از روسیه

شروع ترانزیت ۱۰ میلیون تنی کالا از روسیه

معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به رشد چشم گیر تجاری با کشورهای همسایه بوسیله افزایش ناوگان دریایی در جنوب و شمال ایران اظهار داشت: ترانزیت 10 میلیون تنی کالا از روسیه بوسیله ایران به کشورهای حاشیه خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند، شروع شده است.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، علی اکبر صفایی بعد از بازدید از بندر خرمشهر با اشاره به این که سازمان بنادر در زمینه روابط بین الملل اقدامات جدی را در دستورکار قرار داده است، اظهار نمود: اتفاقات بسیار خوبی در زمینه دریایی و بندری با کشورهای حوزه خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند و دریای خزر رخ داده است.

وی افزود: با افزایش ناوگان دریایی در جنوب و شمال ایران تبادل تجاری با کشورهای همسایه رشد شایان توجهی خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به این که با جابجایی نخستین کالاهای ترانزیتی از بندر ماخاچ قلعه تا بندر انزلی، بندر عباس و هند و بالعکس مدنظر قرار گرفته و کالا در راه درحال تردد است، بیان کرد: هدفگذاری کرده ایم تا ۱۰ میلیون تن کالاهای ترانزیتی از روسیه بوسیله ایران به کشورهای حاشیه خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند داشته جابجا نماییم و هم اکنون تبادل شروع شده و نویدبخش افزایش ترانزیت از کشور است.

وی افزود: در داخل کشور نیز تلاش نموده ایم مشکلات مردم در بنادری که اقتصاد محلی و منطقه ای را رونق می بخشند حل نماییم و توسعه این بنادر را در دستورکار قرار داده ایم تا اقتصاد محلی به بهترین شکل رونق یابد و مردم از دریا استفاده بهتری داشته باشند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در مورد ارائه تسهیلات به متقاضیان و علاقمندان فعالیت، بیان کرد: بودجه بنادر در بخش زیربنا و روبنا مدنظر قرار گرفته است که قسمتی از این بودجه از مکانیزم وجوه اداره شده و مکانیزمی که در قانون بودجه ۱۴۰۱ دیده شده مدنظر قرار می گیرد و در کنار آن موضوع صندوق توسعه حمل و نقل است که همراه با وجوه اداره شده هرچه سریع تر با سازوکاری که از طرف وزیر راه و شهرسازی پیش بینی شده است، کمک خواهدنمود تا در تمامی شقوق حمل و نقل برای بخش خصوصی و خصوصاً حوزه دریایی، ظرفیت سازی نماییم.

صفایی اضافه کرد: در مورد شناورهای مسافری دریایی، تجهیزات بندری و شناورهای رورو اعتباراتی در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان بنادر کشور در ادامه پیگیری ها برای حذف ویزا با هدف سفر شهروندان به کشور کویت آگاهی داد و اظهار داشت: باید مشکلات موجود در حوزه صدور ویزا میان کشور ایران و کویت حل شود تا ارتباط میان مردم این ۲ کشور افزایش یابد و دراین زمینه مذاکراتی با وزارت امور خارجه انجام و زیر ساخت های آن نیز آماده شده است.

وی افزود: ارتباط دریایی ۳ روز در هفته بندر خرمشهر با کشور کویت عامل افزایش تبادل اقتصادی میان ایران و کویت است و یاعث رونق تبادل تجاری آنها خواهد شد و تجار ایرانی می توانند با ۳ ساعت دریانوردی شهروندان را نیز به همراه خود به مقصد کویت ببرند و همزمان یک سفر تجاری و تفریحی را رقم بزنند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به این که در سالهای قبل تبادلات اقتصادی خوبی میان ایران و کویت برقرار بود، اظهار داشت: تسهیلاتی در حوزه سود تجاری با هماهنگی سایر وزارتخانه ها به بندر خرمشهر تعلق می گیرد تا ورود و خروج کالا افزایش یابد.

صفایی اضافه کرد: میزان رشد واردات کانتینری و همین طور تردد ۳۴۰ شناور از شروع امسال تا حالا در بندر خرمشهر آماری مطلوبی دارد.

وی همین طور بعد از بازدید از اروندکنار با اشاره به این که پست اسکه در طرح جامع بندر اروندکنار هر چه سریعتر اجرا خواهد شد، اظهار داشت: در کنار اسکله به محوطه سازی بندر توجه جدی خواهیم داشت و امیدواریم وضعیت ظاهری بندر، محوطه و انبارداری بندر را ارتقا بخشیم.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اعلان اینکه یکی از انبارهای این سازمان در اختیار بازارچه مرزی قرارگرفته است، اشاره کرد: با توجه به این که بازارچه مرزی فعال نشده است، امیدوار هستیم هرچه زودتر این بازارچه مرزی فعال شود تا از انبار و محوطه بندر استفاده نمائیم و وضعیت بهتری برای نگهداری کالاهای تجار فراهم گردد.

صفایی اضافه کرد: ورودی بندر نیز با محوطه سازی مدنظر قرار می گیرد تا یک بندر مناسب با تجهیزات کافی داشته باشیم و تسهیل تجارت را با همکاری بخش خصوصی، رقم بزنیم.

وی با تاکید بر این که باید مسائل و مشکلات در بخش صادرات، واردات، تخلیه و بارگیری حل شود، اظهار داشت: باید پیگیری های لازم صورت گیرد و شرایط به خوبی در بندر اروندکنار حاکم شود و شاهد رشد تجاری این بندر باشیم.





منبع:

1401/04/16
14:41:38
0.0 / 5
384
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , بودجه , تسهیلات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری