معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری در گفتگو با مهر؛

آخرین وضعیت اجرای برنامه اشتغال روستایی، تضمین تسهیلات تا۳۰۰میلیون

آخرین وضعیت اجرای برنامه اشتغال روستایی، تضمین تسهیلات تا۳۰۰میلیون

ارتباط با مشتری: معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری با اشاره به تضمین تسهیلات اشتغال روستایی تا سقف ۳۰۰ میلیون توسط صندوقهای ضمانت، از متقاضیان خواست وثیقه و آورده اولیه خویش را تامین كنند.



سید ابوالفضل رضوی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تشریح روند اجرای برنامه اشتغال روستایی و عشایری از محل اختصاص تسهیلات ۱.۵ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی اظهار داشت: تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در خردادماه در تمامی استان ها با روند جهشی در دو شاخص سرعت و دقت پرداخت گردید.
وی ادامه داد: در صورتی كه استانداران و دستگاه های اجرایی این روند را همراه با نظارت بر هدایت درست منابع ادامه دهند، امیدواریم تا آخر مرداد ماه تمام طرح ها و درخواست های دریافتی متقاضیان (در سامانه كارا) مورد بررسی قرار گیرد و به تصویب برسد و تا آخر شهریورماه هم طبق دستور رئیس جمهور قرارداد تمام طرح ها با چهار بانك و موسسه عامل اجرای برنامه اشتغال روستایی منعقد شود.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری اضافه كرد: استان های كرمانشاه، یزد و خراسان جنوبی همچون استان های فعال در اجرای برنامه اشتغال روستایی و عشایری هستند كه فعالیت آنها در اجرای این برنامه رضایت بخش است اما برخی استان ها همچون اصفهان و كرمان نسبت به تعهدات برنامه متاسفانه عقب هستند، هر چند نسبت به گذشته روند بهتری دارند.
رضوی با اشاره به اینكه بر مبنای دستور رئیس جمهور، تمام طرح های مصوب و مورد تایید متقاضیان باید تا آخر تیرماه منجر به انعقاد قرارداد با بانك ها و موسسات عامل می شد اضافه كرد: اما متاسفانه سه دلیل اصلی، سبب تاخیر در اجرای این برنامه شد تا در تكلیف جدید رئیس جمهور، آخر شهریورماه مهلت پایانی انعقاد قرارداد طرح های مورد تایید متقاضیان با موسسات و بانك های عامل باشد.
وی با اشاره به دلایل تاخیر در اجرای برنامه اشتغال روستایی اظهار داشت: نخست اینكه دستگاه های اجرایی باید در روند مطالعه و بررسی طرح های متقاضیان اهتمام ویژه تری داشته باشند، مبحث دیگر مشكل در فرایند عرضه ضمانت های بانكی یا آورده ۲۰ درصدی اولیه متقاضیان است كه حتما مبحث ضمانت نامه های بانكی مندرج در دستورالعمل و آورده اولیه باید مورد توجه باشد؛ چالش سوم هم عدم توجیه بعضی از كارشناسان موسسات و بانك ها در شهرستان ها بود كه در این زمینه مدیران عامل باید موضوعات مهم را به شعب خود ابلاغ كنند.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری تصریح كرد: بنابر این، طبق دستور رئیس جمهور، تا شهریورماه باید قرارداد اجرای طرح های مورد تایید متقاضیان برای پرداخت تسهیلات با بانك ها و موسسات عامل منعقد شود اما با عنایت به اینكه پرداخت تسهیلات به صورت مرحله ای و به تناسب پیشرفت اجرای طرح مربوطه انجام خواهد گرفت امكان دارد فرایند پرداخت به یك طرح تا آخر سال هم به طول بی انجامد اما آنچه كه مهم می باشد انعقاد قرارداد پرداخت تسهیلات به طرح ها با موسسات و بانك های عامل پرداخت كننده، تا آخر شهریورماه است.
رضوی همینطور درباره نحوه تضمین بازپرداخت این تسهیلات كه امكان دارد بنا به دلایلی ملك یا دارایی آنها قابلیت عرضه بعنوان ضمانت بانكی را نداشته باشد اظهار داشت: با هماهنگی وزیر كار، صندوق های ضمانت سرمایه گذاری مجاز هستند تا ۳۰۰ میلیون تومان مشروط بر دریافت سفته از متقاضیان، ضمانت نامه بانكی صادر كنند.
به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از مهر، برنامه اشتغال روستایی و عشایری از دی ماه سال قبل شروع شد كه بر مبنای آن معادل ریالی ۱.۵ میلیارد دلار (حدود ۶ هزار میلیارد تومان) از صندوق توسعه ملی نزد چهار موسسه و بانك عامل صندوق كارآفرینی امید، بانك توسعه تعاون، پست بانك و بانك كشاورزی سپرده گذاری شد. همینطور معادل همین میزان اعتبار توسط موسسات و بانك های عامل با منابع صندوق توسعه تجمیع و در مجموع ۱۲ هزار میلیارد تومان برای طرح های متقاضیان راه اندازی اشتغال در مناطق روستایی، عشایری و مرزی اختصاص یافت.
متقاضیان راه اندازی اشتغال روستایی و عشایری باید طرح و برنامه خویش را در سامانه كارا ثبت كنند.
از محل اجرای برنامه اشتغال روستایی، تولید شغل برای ۱۲۰ هزار نفر با تمركز بر روستاها، مناطق عشایری و مرزی هدف گذاری شده است.

1397/04/05
12:49:55
5.0 / 5
4617
تگهای خبر: اشتغال , بانك , تسهیلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری