طرح جدید بیمه بیكاری

طرح جدید بیمه بیكاری

به گزارش ارتباط با مشتری مهلت ثبت نام و پرداخت تسهیلات به متقاضیان مشاغل و کسب و کارهای صدمه دیده از کرونا تا آخر شهریورماه تمدید شده و وزارت کار طرح جدیدی را برای پرداخت بیمه بیکاری عرضه کرده است که بمحض تصویب اعلام می شود.



به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، به دنبال گسترش ویروس کرونا و تاثیرگذاری آن بر خیلی از مشاغل و کسب و کارها، مقرر شد بیمه بیکاری سه ماه اسفند ۱۳۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۹ به افراد بیکار شده و کارگران صدمه دیده از کرونا پرداخت شود؛ بر این اساس به منظور پشتیبانی از صنوف و کارگران صدمه دیده از کرونا، مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار از جانب دولت به صندوق بیمه بیکاری اختصاص یافت.

وزارت کار با راه اندازی سامانه ثبت درخواست بیمه بیکاری از کسانی که در مدت سه ماهه گرفتار بیکاری و توقف فعالیت شده بودند درخواست نمود که به سامانه ای با آدرس
bimebikari.mcls.gov.ir رجوع و درخواست خویش را ثبت کنند.

بر مبنای اعلام معاونت اقتصادی ریاست جمهوری، سال قبل ستاد ملی کرونا مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای مقرری بیمه بیکاری در نظر گرفته بود که پرداخت گردید و در سال جدید هم وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی طرح جدیدی را برای پرداخت بیمه بیکاری عرضه کرده که در صورت تصویب اعلام خواهد شد.

مطابق آمارهای سال گذشته، مقرری ایام بیکاری کرونا در ماه های اسفند ۱۳۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۹ برای یک میلیون و ۸۲ هزار نفر با مساعدت دولت پرداخت گردید و حدود ۹۰ هزار نفر موفق به دریافت بیمه بیکاری ایام کرونا نشده و منتظر واریز مقرری بودند که در واپسین روزهای پایانی سال گذشته، توانستند این مبلغ را دریافت نمایند.

وزارت کار آن زمان اعلام نمود درصورتیکه احدی از مشمولان هنوز موفق به دریافت بیمه بیکاری ناشی از کرونا نشده می تواند با شماره ۲۵۰۰ تماس گرفته و این مورد را اعلام و پیگیری کند.

در جهت پشتیبانی از صاحبان مشاغل و کسب و کارها در سالجاری، کارگروه مقابله با نتایج اقتصادی کرونا، بسته جامع حمایت های اقتصادی مالی، بانکی و بیمه ای را در ارتباط با مقررات در سال ۱۴۰۰ طراحی نموده است.

آنطور که معاون اقتصادی رئیس جمهوری می گوید: با عنایت به تبعات اقتصادی همه گیری ویروس کرونا در کشور که سبب شد از مشاغل و کسب و کارها گرفتار صدمه شوند، در کارگروه اقتصادی برای پشتیبانی از کسب و کارهای صدمه از کرونا تصمیماتی اتخاذ و سال قبل جمعا ۷۷ هزار میلیارد تومان اعتبار به صورت مستقیم و در چارچوب تسهیلات به خانوارها پرداخت گردید.
نهاوندیان با اشاره به اینکه در یک سال گذشته، عملکرد تصمیمات حمایتی کرونا در حوزه های مختلف، متفاوت بوده است، اضافه کرد: برپایه ارزیابی که در دو ماه گذشته از میزان تحقق برنامه های اجرایی داشتیم، کارگروه اقتصادی کرونا یک بسته جامع حمایت های اقتصادی کرونا را برای ۱۴۰۰ تصویب کرد.

وی از پرداخت بدهی مالیاتی کسب و کارها تا آخر شهریور ماه بدون محاسبه جریمه دیرکرد اطلاع داد و اظهار داشت: کسب و کارهای صدمه دیده از کرونا تا آخر شهریوماه فرصت دارند بدهی مالیاتی خویش را بدون محاسبه جریمه دیرکرد پرداخت کنند و همه عملیات اجرایی مالیاتی تا انتهای دوره مذکور متوقف می شود تا بنگاه ها متضرر نشوند.

به قول معاون اقتصادی رئیس جمهوری، سازمان امور مالیاتی اجازه دارد جرایم مالیاتی ۱۴ رسته بنگاه های اقتصادی متضرر از همه گیری کرونا را مورد بخشیدگی قرار دهد.

وی از تمدید مهلت زمانی ثبت نام و پرداخت تسهیلات کرونایی کسب و کارها تا آخر شهریور ماه ۱۴۰۰ اطلاع داده و سفارش کرده همه کسب و کارها در رسته های ۱۴ گانه به بانک ها رجوع کنند و بانک ها هم تا آخر آبان ماه موظفند تسهیلات را بپردازند.

هم اکنون در چهار رسته گردشگری، فرهنگ و هنر، ورزش و جوانان و حمل و نقل ریلی و هوایی مهلت ثبت نام و پرداخت تسهیلات تمدید شده و مهدکودک ها، تالارها، پارک های آبی و شهربازی ها به لیست کسب و کارهای صدمه دیده از کرونا اضافه شدند و می توانند از امهال ها و تسهیلات کرونا بهره مند شوند.

به گزارش ارتباط با مشتری به نقل از ایسنا، در بحث پرداخت وام حمایتی کرونا یکی از اشکالات این بود که برخی کسب و کارهای صدمه دیده از کرونا در این دوران درآمدی نداشتند و تسهیلات دریافت نمودند و الان موعد اقساط آنها رسیده است بنابراین کارگروه اقتصادی برای بازپرداخت اقساط امهال چهارماهه در نظر گرفت و بر این اساس بازپرداخت چهار قسط نخست تسهیلات بنگاه های اقتصادی در سال ۱۴۰۰ به انتهای دوره انتقال یافت تا چهار قسط بعد از آخرین قسط پرداخت گردد.

همینطور بر مبنای تصویب کارگروه اقتصادی، آن دسته از کسب و کارهای صدمه دیده از کرونا که درآمدی نداشتند و چک های آنها وصول نشده تا آخر تیرماه سالجاری مهلت دارند چک های برگشتی خویش را وصول کنند و در این زمان، محدودیت های خدمات بانکی برای چک ها متوقف می شود. برای مشاغل صدمه دیده از کرونا درصورتیکه کارفرمایان نتوانستند حق بیمه اردیبهشت و خردادماه را پرداخت کنند دو ماه امهال در نظر گرفته شده است.

بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، شرکتهای عرضه دهنده خدمات آب، برق و گاز اجازه قطع خدمات خود برای کسب و کارهای صدمه دیده از کرونا که موفق به پرداخت قبوض نشدند را ندارند.
مجوز فعالیت ها تا آخر خردادماه و احکام فعالیت اتحادیه ها و اتاق ها هم تا آخر شهریور ماه تمدید شده است.




1400/03/20
22:52:17
0.0 / 5
938
تگهای خبر: اجتماعی , اقتصاد , بانك , تسهیلات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
ارتباط با مشتری
hcrm.ir - تمامی حقوق سایت ارتباط با مشتری متعلق به hcrm است

ارتباط با مشتری

اصول مدیریت و ارتباط با مشتری